Maluma vine astăzi la București. Cât costă un bilet la Romexpo (VIDEO)
Autor: Alexandru Negrici | Publicat pe: 08 apr, 08:34
WhatsApp
Maluma documentar
Vineri, 8 aprilie, artistul columbian Maluma urcă pe scena de la Romexpo pentru a-și promova albumul Papi Juancho, scos pe piață la mijlocul anului 2020.

Turneul presupune un concept special, Maluma urmând a fi așezat în mijlocul audienței, pe o scenă cu vedere la 360 de grade. Artistul a venit pentru prima oară în țara noastră pentru a participa la festivalul de muzică latino "El Carrusel" (2018). 

Maluma a ajuns în atenția publicului în 2010, odată cu lansarea piesei "Farandulera", iar succesul a apărut încă de la primul lui album "Magia" (2012). Un an mai târziu au apărut și nominalizările la premiile importante: MTV Europe Music Awards, în categoria "Best Latin America Central Act", și la Latin Grammy Awards, pentru "Best New Artist".

În întreaga carieră, acesta a câștigat 1 Latin Grammy Award, 2 Latin American Music Awards și 4 Billboard Latino Music Awards.

G Ad:

Cât costă un bilet?

Interesul arătat pentru acest spectacol a fost atât de mare încât organizatorii au fost nevoiți să suplimenteze numărul de bilete disponibile cu încă 4 mii, luna trecută. Atunci au fost introduse bilete doar la categoria General Admission, la prețul de 292 de lei.

Totodată, pentru a face suficient loc, organizatorii au mutat concertul într-o sală mai mare, la PAVILIONUL B2 al Romexpo.

Lista de prețuri:

  • Diamond Circle - Normal Price - 691.00 lei;
  • General Admission - Normal Price - 292.00 lei;
  • VIP - Normal Price - 756.00 lei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro
Astrosens.ro
Astrosens.ro