Malmo - CFR Cluj, Champions League. Totul sau nimic pentru campioană
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
CFR Cluj
CFR Cluj
Iuliu Mureșan președintele lui CFR Cluj este încrezător că echipa sa va obține calificarea în această seară în Suedia la Malmo.

CFR Cluj a pierdut în prima manșă cu Malmo, scor 0-1 chiar în Gruia, fapt ce a dus la demisia antrenorului Edi Iordănescu. Campioana României e cu un pas mare eliminată din Champions League, dar președintele Iuliu Mureșan e încrezător că CFR poate întoarce rezultatul și soarta calificării.

„Se simte atmosfera de meci mare. Şi m-am bucurat că aseară vreo 3 jucători importanţi au venit la mine şi mi-au spus că ne calificăm. Am încredere că vom juca mult mai bine şi am încredere că Toni Conceicao o să facă în aşa fel echipa încât să ne calificăm. O schimbare de spirit şi de atitudine s-a văzut şi la Călăraşi.

Acolo a simţit nevoia să-l introducă pe Ioniţă, un jucător de pasă finală. Probabil şi mâine vor mai fi schimbări, nu mult. S-a schimbat atitudinea, am avut multe ocazii la Călăraşi, în repriza a doua s-a jucat doar la poarta lor. Va fi greu, dar nu imposibil. Mizez pe spiritul de echipă. Cred în coeziune între antrenor şi jucători. Noi tot timpul am obţinut performanţe, bazându-ne pe spiritul de echipă”, a declarat Iuliu Mureşan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel