Mălin Bot, proces Antena 3. Radu Tudor: Asta să fie o lecție! Să înțeleagă acești indivizi
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Jurnaliștii Antena 3 au câștigat procesul cu Mălin Bot, acesta urmând să plătească aproape 1.000 de euro, anunță postul tv. Radu Tudor a intervenit telefonic la Antena 3 pentru a comenta decizia.

Mălin Bot a pierdut procesul în care le cerea jurnaliştilor Antena 3 și lui Mugur Ciuvică suma de 250.000 de euro. Înalta Curte de Casație şi Justiție a păstrat definitivă decizia CAB. Procesul a început în mai 2016 pentru o emisiune din februarie 2016. Instanţa îl obligă pe Mălin Bot să plătească 4522 de lei către Mircea Badea, Mugur Ciuvică şi Antena 3, cheltuieli de judecată. Decizia este definitivă.

"A ajuns să plătească el 1.000 de euro. Le mulțumesc avocaţilor care ne-au reprezentat. Asta să fie o lecţie pentru toţi indivizii care solicită sume aberante în instanţă pe nişte motive absolut hilare şi halucinante. Să înţeleagă aceşti indivizi că justiţia nu este jucărie în buzunarul lor pe care să o folosească atunci când au impresia că merită câte un sfert de milion de euro şi sfârşesc prin a plăti ei 1.000 de euro pentru aberaţiile  pe care le susţin. Justiția e din ce în ce mai liberă și mai echilibrată și nu este doar soluția asta dovada, ci mai sunt și multe alte dosare în care se vede că a dispărut presiunea politică mizerabilă din timpul perioadei Băsescu", a spus Radu Tudor.

Vezi și: Dieta cu lămâie verde. Slăbești rapid și îți accelerezi metabolismul

Iohannis, sesizare CCR. Pop: "Îşi doreşte cu disperare"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel