Mălăele: numai la noi stelele pe pământ, ţara în aer
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
HORATIU MALAELE - LANSARE DE CD - SPECTACOL
HORATIU MALAELE - LANSARE DE CD - SPECTACOL

Horaţiu Mălăele a primit o stea pe Aleea Celebrităţilor din Capitală. În stilul caracteristic, Mălăele nu s-a abţinut şi a făcut o mică glumă, gustată de toţi cei prezenţi. "Numai la noi stelele pe pământ, ţara în aer", a comentat actorul. Mălăele a primit placheta Bucureştiului din partea primarului general, Sorin Oprescu, pentru întreaga activitate. 

“Ca actor de comedie, (Horaţiu Mălăele, n.r.) ştie foarte bine că râsul aduce lumină, destindere pe chipul şi în sufletul omului. Râsul începe pentru el de la zâmbetul fin provocat de o simplă glumă până la cel caustic, acid, izvorât din indignarea marilor comediografi ai lumii în faţa contradicţiilor de nerezolvat ale existenţei. E mereu prezent, activ, inventiv. Un artist vrăjitor, care se mişcă cu modestie, simplitate şi cucereşte săli întregi doar prin simpla prezenţă acolo. Are umor şi improvizează tot timpul. Sunt onorat că a dat curs invitaţiei de a relua spectacolul ‘Podul’ şi de a monta ‘Lautrec la Bordel’ pe scena Teatrului Metropolis. Umorul lui Horaţiu are puterea de a sintetiza tristeţea unei umanităţi, dar şi frumuseţea, poezia şi sensibilitatea ei şi tocmai de aceea se înscrie în seria scurtă a marilor comedianţi ai lumii. Este o onoare pentru mine, în calitate de director, actor şi nu în ultimul rând de prieten, să-i acordăm o stea pe Aleea Celebrităţilor”, declară directorul Teatrului Metropolis, George Ivaşcu.

Aleea Celebrităţilor – Walk of Fame este un proiect cultural iniţial de Teatrul Metropolis, Primăria Capitalei şi Cocor, care găzduieşte stelele celor mai cunoscuţi artişti români din lumea filmului şi a teatrului, în semn de preţuire a valorilor culturale din România. Celebrul Walk of Fame românesc a fost inaugurat în ianuarie 2011. Pe Aleea Celebrităţilor din Piaţa Timpului din Capitală strălucesc deja stelele lui Florin Piersic, Victor Rebengiuc, Radu Beligan, Amza Pellea (postum), Ştefan Iordache (postum), Maia Morgenstern, Alexandru Tocilescu, Tamara Buciuceanu-Botez, Ileana Stana-Ionescu, Sebastian Papaiani, Ion Caramitru, Draga Olteanu Matei, Mircea Albulescu, Mariana Mihuţ, Marin Moraru, Iurie Darie -, dar şi a Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică “I.L. Caragiale” din Bucureşti.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel