Urmărește emisiunea live
Majestatea Sa Margareta, întâlnire cu Regina Elisabeta la Castelul Windsor
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Foto: Facebook / Familia Regală a României
Foto: Facebook / Familia Regală a României
Majestatea Sa Margareta și ASR Principele Consort au fost primiți astăzi de către Majestatea Sa Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii și Irlandei de Nord.

Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei și ASR Principele Consort au fost primiți astăzi după-amiază la Castelul Windsor de către Majestatea Sa Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii și Irlandei de Nord. Întâlnirea a avut un caracter privat.Cuplul regal se află într-o vizită cu caracter public în Marea Britanie, în zilele de 24-27 noiembrie 2021.

Vom reveni curând cu detalii despre prima zi a vizitei regale la Londra, transmite Familia Regală a României printr-un mesaj publicat pe Facebook.

 

Palatul Elisabeta se redeschide publicului. Vezi programul

 

Palatul Elisabeta va putea fi vizitat din nou. Expoziția Regală va putea fi vizitată:

Vineri 26, sâmbătă 27 și duminică 28 noiembrie 2021

Miercuri, 1 decembrie 2021

Vineri 3, sâmbătă 4 și duminică 5 decembrie 2021

Vineri 10, sâmbătă 11 și duminică 12 decembrie 2021

Palatul va fi deschis între orele 10.00-13.00 și 14.00-17.00.Accesul vizitatorilor va fi permis doar în baza unuia din următoarele documente:

• Certificat european COVID-19 din care să reiasă că au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare împotriva COVID-19.

• Certificat european COVID-19 din care să reiasă că persoana a trecut prin boală și se află între ziua a 15-a și a 180-a ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.

Vizitatorii nu au nevoie de rezervare prealabilă. Ei se pot prezenta direct la poarta de intrare. Adresa Palatului Elisabeta este Șoseaua Kiseleff nr. 28, Sector 1 București (prin Intrarea Românești de lângă Muzeul Satului).

Biletele pot fi plătite cu card bancar sau numerar. Tarifele biletelor sunt: pentru copii, studenți și pensionari 20 RON; pentru adulți 40 RON.

Se pot vizita Salonul Mihai I, Galeria de Artă, Salonul Carol și Elisabeta, Biroul Majestății Sale, Salonul Alb, Sala Regilor, Scările de Marmură și Sufrageria Mare. Poate fi vizitată grădina palatului, iar la finalul turului, musafirii sunt invitați să vadă Magazinul de suveniruri.

Se pot organiza vizite pentru grupuri speciale, scriind un mesaj la [email protected]

Vă rugăm să transmiteți în e-mail data, ora și numărul de participanți care vor alcătui grupul. Menționați dacă doriți asigurarea unui ghid exclusiv pentru grup și – eventual – dacă doriți ca prezentarea Palatului Elisabeta să fie făcută în limba engleză sau franceză, transmite Familia Regală a României pe pagina de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel