Sealana se pregătește să accelereze: Airdropul și Tranzacționarea tokenurilor va începe pe 2 iulie
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Editor Team
WhatsApp
Comunitatea proiectului Sealana este entuziasmată, pentru că pre-vânzarea este pe cale să se sfârșească.

Comunitatea proiectului Sealana este entuziasmată, pentru că pre-vânzarea este pe cale să se sfârșească. Acest lucru înseamnă că au rămas zile numărate până la Airdrop-ul mult așteptat.

Pre-vânzarea se va finaliza oficial la ora 13:00 UTC, pe data de 1 iulie. Timpul pentru a achiziționa tokenurile $SEAL este limitat. Doar astfel utilizatorii vor putea profita de Airdrop.

CUMPĂRĂ SEALANA

Vânzările tokenurilor în pre-vânzare vor continua până la începerea propriu-zisă a Airdrop-ului. Investitorii pot cumpăra $SEAL tranzacționând SOL, ETH, USDT, USDC sau pot utiliza cardul de credit sau debit. Tokenurile cumpărate în intervalul acestor 24 de ore, între sfârșitul pre-vânzării și începutul Airdropului, vor putea fi obținute după finalizarea Airdrop-ului inițial.

Platforma Sealana va fi lansată pe DEX pe data de 2 iulie, la ora 13:00.

Sealana a atras atenția pieței datorită mascotei sale jucăușe și deosebite. Foca patriotică americană supraponderală a fost inspirată de personajul The Fat Guy din serialul animat ”South Park”.

Această perioadă oferă ultima șansă internauților de a investi 0,022 USD în $SEAL.

Va reuși Sealana să cucerească internetul? Entuziaștii crypto urmăresc cu atenție proiectul

Pre-vânzarea criptomonedei Sealana a fost marcată de succes, adunând peste 6 milioane de dolari. Acest rezultat se datorează capacității proiectului de a atrage atenția pasionaților de memecoinuri.

Mai mult decât atât, utilizând Sealana, investitorii pot transfera tokenuri SOL și ETH prin intermediul unui portofel digital compatibil cu EVM. Achizițiile cu SOL vor fi distribuite prin airdrop pe rețeaua Solana, iar achizițiile cu ETH pe BNB Chain, minimizând astfel comisioanele de tranzacționare.

Experții și analiștii crypto au fost optimiști privind potențialul memecoin-ului Sealana. Au fost expuse mai multe opinii despre potențiala creștere semnificativă a tokenului după lansarea pe burse.

Se pare că urmăritorii Sealana mențin entuziasmul în jurul proiectului odată ce Airdrop-ul se apropie. Youtuber-ul popular Matthew Perry, cu peste 220 de mii de urmăritori, a menționat că Sealana ar putea fi una dintre cele mai bune criptomonede.

De asemenea, Jacob Crypto Bury, un alt Youtuber, a introdus criptomoneda Sealana în lista sa ”Top 5 pre-vânzări care pot înmulți de 10x banii tăi”

Prin urmare, memecoin-urile cu tematică animală, prezente în ecosistemul Solana, au prezentat o performanță deosebit de bună.

Hype-ul din jurul proiectului Sealana este asemănător cu succesul de debut al Slothana (SLOTH). După listarea pe DEX, Slothana a înregistrat o creștere considerabilă, generând un hype aparte în pre-vânzare. Samoyedcoin (SAMO) a înregistrat o creștere de 13,64% în ultimele 7 zile, iar Bonfida (FIDA) a crescut cu 4,71% în ultimele șapte zile.

Sealana este populară și pe rețelele sociale. Pagina de X este urmărită de 10,000 de utilizatori și peste 9 mii de persoane urmăresc criptomoneda pe Telegram.

Pasionații crypto pot afla despre actualizările Sealana urmărind paginile de X și Telegram ale proiectului.

Nu ratați șansa de a achiziționa $SEAL la prețul care poate fi considerat cel mai mic pentru Sealana. 

Puteți cumpăra astăzi Sealana pe site-ul oficial.

CUMPĂRĂ SEALANA

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel