MAI, ultimele informaţii despre poliţitul atacat la Rădăuţi. GREŞEALA FATALĂ
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
foto: captura video RealitateaTv
foto: captura video RealitateaTv
Marţi după amiaza a fost organizată o conferinţă de presă la sediul MAI, referitoare la starea politţistului tăiat cu sabia la Rădăuţi.

"Un poliţist a fost rănit în această dimineaţă. Au fost făcute 8 percheziţii domiciliare, la una dintre locaţii, au acţionat patru poliţişti şi patru lucrători de la Intervenţii speciale. Într-o curte erau 4 câini de lupte dintre care unul liber, care a fost imobilizat. La intrarea în imobil proprietarul a fost somat să deschidă. Nu a fost deschisă uşa şi s-a trecut la spargerea uşii. Din întuneric, din spatele uşii un băbat a ripostat cu o sabie. Un coleg a fost rănit la cap şi mâini. Agresorul a fost imobilizat, iar acum este la Iaşi, transportat cu elicopterul. A ajuns cu bine la Iaşi. Avem mare încredere în echipa de medici de la Iaşi, deşi colegul este într-o stare foarte gravă. Colegul agresat este singurul care nu avea casca de protecţie pe cap. Am dispus verificări. Agresorul nu este la prima întâlnire cu poliţia. A fost cercetat şi arestat în 2016, dar pus în libertate de instanţă.

Poliţistul este căsătorit, 2 copii, de 2 şi 5 ani, lucrează de 12 ani în MAI. Am trimis la familie un psiholog pentru a o sprijini. Colegul are tradiţie, tatăl şi fratele fiind tot ofiţeri în MAI." a declarat purtătorul de cuvânt al MAI, Bigdan Despescu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel