MAI și MApN, mesaje virale de Valentine's Day
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Fotografie creată de Oleg Magni, de la Pexels
Fotografie creată de Oleg Magni, de la Pexels
Ministerul Afacerilor Interne și Ministerul Apărării Naționale au postat, cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, câte un mesaj pe paginile de Facebook.

Și de Valentine's Day, Ministerul Afacerilor Interne și Ministerul Apărării Naționale au reușit să ajungă în centrul atenției, ca urmare a mesajelor postate pe paginile de Facebook. 

"Iată de ce… Valentine’s Day poate fi… everyday! Să aveți o zi frumoasă!", au scris reprezentanții MAI, în dreptul unei fotografii. 

"Uneori inima e precum ușa la 6 dimineața. Nu știe ce a lovit-o!", este mesajul care apare pe fotografia postată de Ministerul Afacerilor Interne pe Facebook, cu ocazia Zilei Îndrăgostiților.

Și Ministerul Apărării Naționale a venit cu un "sfat prietenesc".

"Nu uita azi de flori sau bomboane!", au scris reprezentanții MApN pe Facebook, în dreptul acestei imagini: 

VEZI ȘI: Simbolul iubirii de Valentine's Day. Cum a ajuns inima să fie asociată cu dragostea

Ziua îndrăgostiților este asociată cu inima, iar acest simbol este posibil să își aibă originile în perioada antică.

Inima este esențială pentru supraviețuirea umană, pompând sângele nostru și ajutând la circulația oxigenului în corpul nostru. Simbolul iubirii este asociat cu inima și esențial pentru cultura populară, văzut peste tot, de la lucrări de artă clasice la anime moderne. Imaginea apare în filme, muzică, îmbrăcăminte, un milion de obiecte diferite.

De ce este inima simbolul iubirii

Poate că te-ai întrebat de multe ori de ce organul din mijlocul pieptului simbolizează ceea ce simțim despre iubire, dar și cum a devenit acel desen reprezentarea inimii având în vedere că nu seamănă deloc cu inima propriu-zisă. Să începem cu ideea sentimentul fizic de „iubire”.

„Toată lumea poate descrie perioada în care inima le bate pentru că și-au văzut alesul, precum toată lumea poate descrie o perioadă de dureri intense de inimă atunci când dragostea vieții lor s-a năruit. Vezi dragostea vieții tale, iar inima începe să se zbată și să pompeze, spunându-ți: Oh! Asta este inima mea! Îmi spune că sunt îndrăgostit!”, povestește Dr. Karol Watson, profesor de medicină și cardiologie la Universitatea din California, Los Angeles.

Citește continuarea articolului AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel