Mai mulți șefi de instituții publice din Dolj, petrecere cu lăutari într-un azil de bătrâni - VIDEO
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Mai mulți șefi de instituții publice din Dolj, petrecere cu lăutari într-un azil de bătrân / Foto: Pixabay, LicorBeirao
Mai mulți șefi de instituții publice din Dolj, petrecere cu lăutari într-un azil de bătrân / Foto: Pixabay, LicorBeirao
Mai mulți șefi ai unor instituții publice din Dolj au organizat o petrecere cu lăutari într-un azil de bătrâni, în plin val 5 al pandemiei COVID.

Mai mulți șefi ai unor instituții publice din Dolj au participat la o petrecere ferită de ochii lumii într-un azil de bătrâni Evenimentul a avut loc weekendul trecut într-un azil privat din Craiova, deși legea în vigoare interzice petrecerile din cauza pandemiei COVID-19.

Cel puțin trei directori din instituții publice au participat la petrecerea cu lăutari, transmite Realitatea Plus. Polițiștii s-au autosesizat, după ce pe rețelele de socializare au început să circule imagini de la chef. Drept urmare, proprietarii căminului de bătrâni au fost amendați cu 3.000 de lei pentru organizarea petrecerii.

"Poliţiștii secției 2 Poliţie Craiova s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că pe o reţea de socializare a fost postat un videoclip în care se observă că are loc o petrecere privată. Din verificările s-a stabilit că evenimentul respectiv a avut loc în seara zilei de 23 ianuarie, la un imobil situat pe strada Bucura din Craiova. În urma verificărilor, a fost identificat organizatorul evenimentului în persoana unui bărbat, de 61 de ani, din Craiova, care a fost sancționat conform Legii 55/2020, cu amendă în valoare de 3.000 lei.", a transmis joi Poliția Dolj.

GCS bilanț, Covid-19. 27 ianuarie 2022 

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 31.683 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), cu 2.572 mai puțin decât în ziua anterioară. 3.388 dintre cazurile noi din 24 de ore sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare. 

Până astăzi, 59.797 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

În intervalul 26.01.2022 (10:00) – 27.01.2022 (10:00) au fost raportate de către INSP 71 de decese (37 bărbați și 34 femei), dintre care 2 anterioare intervalului de referință, ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Argeș, Arad, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brașov, Buzău, Caraș-Severin, Călărași, Cluj, Constanța, Covasna, Dolj, Galați, Giurgiu, Harghita, Hunedoara, Iași, Maramureș, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Suceava,Teleorman, Vaslui, Vrancea și Municipiul București.

Dintre cele 71 de decese, 1 a fost înregistrat la categoria de vârstă  30-39 ani, 1 la categoria de vârstă 40-49 ani, 4 la categoria de vârstă 50-59 ani, 19 la categoria de vârstă 60-69 ani, 24 la categoria de vârstă 70-79 ani și 22 la categoria de vârstă peste 80 ani. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel