Mai mulți fotbaliști de la United au cerut o zi liberă după înfrângerea cu Fulham
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
FOTO: Unsplash
FOTO: Unsplash
Mai mulți fotbaliști din cadrul celebrei echipe Manchester United au surprins stafful tehnic solicitând o zi liberă după înfrângerea suferită în fața lui Fulham în ultima partidă din campionatul Angliei.

Potrivit informațiilor furnizate de cotidianul The Guardian, jucătorii au făcut această cerere în ciuda obiceiului echipei de a folosi ziua de după meciuri pentru analize video și recuperare.

Eșecul cu Fulham, scor 1-2, a fost o dezamăgire pentru suporterii echipei, iar evoluția mai puțin strălucită a jucătorilor în acel meci a stârnit nemulțumirea acestora. Cu toate acestea, stafful tehnic a respins cererea, reamintindu-le fotbaliștilor angajamentele pe care le-au asumat.

Surse din interiorul echipei dezvăluie că antrenorul Erik ten Hag nu ar fi fost informat cu privire la solicitarea jucătorilor. Aceasta vine după ce în luna noiembrie a anului trecut, The Guardian a relatat că unii jucători au considerat că parcursul slab al echipei în sezonul anterior a fost influențat de suprasolicitarea echipei în perioada de pregătire fizică.

Înfrângerea cu Fulham a marcat întreruperea unei serii pozitive de cinci victorii consecutive, cea mai bună din această campanie dificilă a lui Manchester United. Cu echipa pe locul șase în clasament, la opt puncte distanță de ocupanta locului patru, Aston Villa, presiunea este tot mai mare asupra lui Ten Hag.

Miliardarul Sir Jim Ratcliffe, recent devenit coproprietar al clubului, planifică schimbări semnificative. Pe lângă angajările importante în structura managerială a clubului, presa speculează că vor exista și modificări la nivelul echipei. John Murtough, care a condus departamentul de fotbal, este în discuții pentru a primi un nou rol, însă acest lucru este încă subiect de analiză pentru el.

În contextul acestor evenimente, Erik ten Hag a vorbit despre susținerea pentru unul dintre jucătorii săi, Antony, exprimându-și încrederea în calitățile acestuia și promițând să îi ofere șansa de a se remarca în viitoarele partide.

Cu toate provocările și tensiunile din interiorul clubului, fanii rămân în așteptarea unei reveniri spectaculoase a echipei lor pe terenul de fotbal, notează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel