Data publicării:

Mai multe videoclipuri cu Mircea Badea ar fi fost furate și urcate pe un canal de YouTube

Autor: Doinița Manic | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Instagram Mircea Badea
Foto: Instagram Mircea Badea

Mai multe videoclipuri cu Mircea Badea ar fi fost furate și urcate pe un canal de YouTube.

Mai multe videoclipuri cu Mircea Badea ar fi fost furate și urcate pe un canal de YouTube. În plus, persoana care deține acest canal ar fi cerut și bani într-un cont de PayPal, folosind numele realizatorului TV.

"Dacă vă place acest video și mai doriți altele, nu uitați să apăsați pe butonul SUBSCRIBE, după aceea pe LIKE și puteți lăsa un coment mai jos cu impresiile dumneavoastră. Dacă doriți să susțineți acest canal, puteți face o mică donație în contul de PayPal", se arată în descrierile tuturor videoclipurilor de pe canalul de YouTube.

Din acest motiv, Antena 3 CNN și Mircea Badea au anunțat că reclamă acest furt. Sursa citată informează faptul că Mircea Badea nu este cel care deține canalul de YouTube ”Dă Pă Cocioc” și nu el este cel care solicită bani.

Mircea Badea și-a făcut canal de YouTube acum câteva zile

Se întâmplă în contextul în care Mircea Badea anunțase cu doar câteva zile în urmă că și-a făcut canal de YouTube.

"Mircea Badea sunt, eu în continuare nu pot posta aici direct. Extrem de rar, o fac prin intermediul unui prieten care se pricepe la fente dar se și chinuie foarte rău și lung pentru fiecare postare. Am făcut un canal de Youtube unde, pana acum, n-am întâlnit nicio piedica. Cine dorește se poate abona", se arată într-un mesaj postat de Mircea Badea pe pagina sa de Facebook în data de 28 ianuarie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel