Mai multe fotomodele își donează profiturile către cauza Ucrainei. Gigi Hadid se numără printre ele
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă foto: Facebook (Gigi Hadid)
Sursă foto: Facebook (Gigi Hadid)
Mai multe supermodele au ales să își doneze banii câștigați la săptămâna modei către victimele războiului din Ucraina.

Supermodelul Gigi Hadid a anunțat că va dona toate câștigurile obținute la luna modei pentru victimele din Ucraina, scrie CNN.

”Având un program stabilit pentru Luna Modei, a însemnat că eu și colegii mei prezentam adesea noi colecții de modă în vremuri sfâșietoare și traumatizante din istorie”, a scris modelul pe Instagram, descriere la o serie de instantanee din diferite prezentări de modă.

Hadid, care este unul dintre cele mai bine plătite modele din industrie, le-a spus celor 72 de milioane de urmăritori că, deși nu și-a putut controla programul de lucru agitat, este dornică să îi ajute pe cei aflați în nevoie. Ea i-a oferit creditat modelul Mica Argañaraz pentru că i-a inspirat decizia.

Săptămânile modei la New York, Londra, Milano și Paris

”Nu avem control asupra majorității programelor noastre de lucru, dar ne-am dori să facem ceva. Pe urmele prietenei mele @micarganaraz, mă angajez să-mi donez câștigurile din prezentările de toamnă 2022 pentru a-i ajuta pe cei ce suferă din cauza războiului din Ucraina”.

De la Michael Kors în New York la Vivienne Westwood în Paris, Hadid a participat la numeroase spectacole luna aceasta, în timp ce săptămânile dedicate modei au avut loc în New York, Londra, Milano și Paris.

Hadid a continuat spunând că își va folosi câștigurile pentru a continua să sprijine palestinienii și a încheiat postarea scriind: ”Ochii și inimile noastre trebuie să fie deschise tuturor nedreptăților din lume. Fie ca toți să ne vedem, frați și surori, dincolo de politică, dincolo de rasă, dincolo de religie. La sfârșitul zilei, vieți nevinovate plătesc pentru război". 

Armani, prezentare de modă atipică pentru Ucraina

Giorgio Armani a oprit muzica la prezentarea de modă organizată duminică la Milano pentru a aduce un omagiu populaţiei afectate de conflictul armat din Ucraina, relatează Reuters.

Modelele au păşit pe podium într-o linişte ciudată, întreruptă de aplauzele publicului, purtând jachete scurte în nuanţe pastelate şi rochii strălucitoare, cu paiete negre şi argintii.

"Decizia mea de a nu folosi muzică a fost luată în semn de respect faţă de persoanele implicate în tragedia care are loc în Ucraina", se arată într-o postare pe fond negru pe contul de Twitter al designerului. Vezi mai multe AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel