Anchetă de proporții după gestul a CINCI vedete: și-au CUMPĂRAT pașapoarte COVID-19, cu câte 750 de lire, și au înșelat aplicația
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Pexels
Pexels
Cinci celebrități britanice au folosit permise de COVID-19 false pentru a putea participa la emisiuni de televiziune. 

Cinci celebrități ar fi plătit fiecare 750 de lire sterline pentru a primi pașapoarte COVID-19 false pe aplicațiile dedicate NHS, totul pentru a apărea în emisiunile posturilor E4 și MTV, relatează Daily Mail

Persoanele publice, patru vedete de reality-show și un muzician, au dorit să apară la Celebrity Coach Trip de pe postul E4 și la Geordie OG de la MTV. Ambele canale au cerut ca vedetele să fie complet vaccinate pentru a putea apărea în emisiunile respective. 

750 de lire sterline pentru a apărea în emisiuni

The Sun raportează că cele cinci vedete ar fi plătit 750 de lire sterline fiecare pentru a înșela aplicația NHS, astfel încât să apară în emisiuni.

O sursă a declarat publicației: „Starurile de reality show și muzicianul implicat în înșelătorie sunt toți bine conectați - și nu le-a fost greu să găsească pe cineva în cunoștință de cauză”. 

„Costă doar 750 de lire sterline pentru introducerea pașaportului fals în aplicație, iar procesul durează aproximativ patru zile”, a mai precizat sursa. 

Sursa a adăugat că a devenit evident că este imposibil ca oamenii să facă diferența între un pașaport COVID-19 real și fals.

Posturile de televiziune analizează situația

Un purtător de cuvânt al MTV a declarat pentru The Sun că nu sunt acceptate acțiunile indivizilor și că, deoarece protejarea distribuției și a echipei de producție este o prioritate, iau în serios problema și o analizează. MailOnline a abordat E4 și MTV pentru comentarii suplimentare.

Incidentul vine după ce luna trecută Sajid Javid a eliminat dramatic ideea pașapoartelor Covid obligatorii în Anglia, după un uriaș protest. Ministrul Sănătății a declarat că guvernul „nu va merge mai departe” cu controversata decizie legată de cluburile de noapte și a evenimentele majore.

Vezi și: Sibiu: Unul dintre pacienţii cu COVID decedaţi la ATI, un tânăr cu certificat fals de vaccinare

Vezi și: Primele rețineri în dosarul adeverințelor false de vaccinare

Vezi și: Un nou tip de fraudă cu certificate de vaccinare în România. Percheziții în Alba și anchetă la DSP Arad

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel