Mai multe celebrități au fost testate pozitiv pentru Covid-19, în urma aparițiilor la Globurile de Aur
Data publicării:
Autor: Elena Didila
WhatsApp
Michelle Pfeiffer, sursa YouTube The Tonight Show Starring Jimmy Fallon
Michelle Pfeiffer, sursa YouTube The Tonight Show Starring Jimmy Fallon
Mai multe vedete, printre care Collin Farrell, Brendan Gleeson, Jamie Lee Curtis și Michelle Pfeiffer, au anunțat că au contractat virusul în zilele următoare decernării premiilor.

După un an atipic, în care Globurile de Aur au fost acordate pe Twitter, fără vedete și red carpet, în 2023 lucrurile au revenit la normal. Premiile s-au acordat  în cadrul unei ceremonii televizate ce a avut loc la Los Angeles.

Ca de fiecare dată, evenimentul a premiat cele mai bune producții cinematografice și de televiziune din ultimul an. A fost ediția cu numărul 80 a prestigioasei gale de premiere, una dintre cele mai importante în industria cinematografică.

Gala a fost una de succes, însă în zilele următoare decernării premiilor, unii dintre cei mai cunoscuți actori de la Hollywood, care au participat la gala de decernare a premiilor, au anunțat că au contractat virusul Covid 19.

Critics Choice Awards, care au fost difuzate duminică, au necesitat teste Covid-19 pentru participanți, pe măsură ce lista celor care au ales să nu participe a crescut.

Măsurile de siguranță pentru COVID-19, cum ar fi cerințele de testare, vaccinare și măști, au fost inconsecvente în acest sezon de premii, potrivit The Hollywood Reporter citat de BBC.

Pentru unele evenimente organizatorii nu au solicitat măsuri de siguranță, în timp ce pentru altele, precum ceremonia de acordare a premiilor Globurile de Aur și Premiile Critics Choice, au cerut fie testare, fie dovada vaccinării sau ambele.

Experții în sănătate publică spun că nu sunt surprinși de valul de infectări recente cu care se confruntă elita actorilor de la Hollywood.

”Acest lucru nu este neașteptat”, a declarat Dr. John Brownstein, epidemiolog la Spitalul de Copii din Boston. ”Aveți adunări în interior într-o perioadă în care circulă o mulțime de virusuri, fie că este vorba de răceală sau gripă, și de proximitate fără mască... veți avea o transmitere activă a virușilor”.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel