MAI Centenar, viralul zilei. Ce vedetă apare în clip (FOTO)
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Cătălina Burghelea
WhatsApp
Ministerul Afacerilor de Interne
Ministerul Afacerilor de Interne
Un clip dedicat Centenarului Marii Uniri a fost publicat pe pagina de Facebook a Ministerului de Interne și a adunat peste 300.000 de vizualizări în doar câteva ore.

Videoclipul îi are ca protagoniști pe cântăreața Nicole Cherry și pe mai mulți studenți de la Academia de Poliție. Imaginile s-au bucurat rapid de succes, fiind distribuit de peste 7.000 de oameni în doar câteva ore de la publicare.

Clipul a fost însoțit de un mesaj emoționant, despre cum a apărut România:

„Se spune că atunci când Dumnezeu a făcut lumea a împărțit fiecărui popor o țară... După un timp, la Poarta Raiului a bătut cineva. Dumnezeu a deschis poarta și a întrebat... – Cine sunteți voi și ce vreți? – Doamne, suntem un popor fără țară. Pe noi ne-ai uitat..., nu ne-ai ales niciun loc! – Nu v-am uitat. Vă așteptam la mine să vă spun că vouă o să vă dau Țara Mea să aveți grija de ea și să o înfloriți. – Îți mulțumim, Doamne, dar cum să numim această țară? – Să-i spuneți ROMÂNIA! – De ce România, Doamne? – Pentru că România înseamnă OM ÎN RAI! Așa am gândit EU pentru voi. LA MULȚI ANI, COLȚ DE RAI! LA MULȚI ANI, PATRIA MEA!", a scris Ministerul Afacerilor de Interne pe contul de Facebook. 

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel