Magicienii, ajutaţi de stat pe timpul stării de urgenţă
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Magicienii şi iluzioniştii din România vor fi ajutaţi financiar de Guvern în timpul stării de urgenţă. 

"În urmă Memorandului depus de Asociația Magicienilor și Iluzionistilor din România la Guvernul României, privind solicitarea de sprijin și ajutor pentru artiștii magicieni profesioniști, am primit un răspuns pozitiv atât din partea Scretariatului General al Guvernului, cât și de la cabinetul Ministrului Muncii și Protecției Sociale.

Astfel :

- Artiștii magicieni care își desfășoară activitatea sub formă de SRL și care au nevoie reală de ajutor din partea statului se vor adresa la Agenția Națională Pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) din raza județului unde funcționează. În urma depunerii solicitărilor se va acorda un ajutor în valoare de 75% din salariu mediu pe economie (conform Ministrului Muncii și ultimei Ordonanțe a Guvernului).

- Artiștii magicieni care își desfășoară activitatea sub formă de PFA, Întreprinderi Individuale, Întreprinderi Familiare, și care au nevoie reală de ajutor din partea statului se vor adresa Agenției Județeane pentru Plăți și Inspecție Socială din raza județului unde își desfășoară activitatea. În urma depunerii solicitărilor se va acorda un ajutor în valoare de 75% din salariu mediu pe economie (conform Ministrului Muncii și ultimei Ordonanțe a Guvernului).", a scris Dan Bucfing, unul dintre cei mai cunoscuţi iluzionişti din România, pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel