Magda Catone, studentă la 63 de ani: "Am reușit abia acum"
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
Foto: captură video YouTube, Antena Stars
Foto: captură video YouTube, Antena Stars
Magda Catone este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. De-a lungul anilor, aceasta a urcat pe scena teatrului, dar a apărut și în numeroase seriale TV. Acum, la 63 de ani, vrea să-și împlinească un vis, motiv pentru care urmează o nouă facultate.

Magda Catone și-a surprins fanii când a lăsat actoria și s-a apucat de Teologie, un vis pe care îl are încă de mic copil. Actrița a mărturisit că acum pare cel mai bun moment pentru a-și duce la bun sfârșit dorința. „Sunt studentă în anul I, la Teologie. E o pasiune din familie, de când eram copil, și am reușit abia acum să mi-o îndeplinesc. Faci doi ani, trei cu licență, dar eu voi da și masteratul.', a declarat Magda Catone, pentru Impact.ro. De Paște, actrița a mărturisit că cel mai probabil va sărbători alături de măicuțele de la Mănăstirea Horezu, unde obișnuiește să meargă destul de des. „De sărbători, posibil să plec, să stau cu prietenele mele, măicuțele. Obișnuiesc să merg la Mănăstirea Horezu”, a mai spus Magda Catone.

Fiul i-a fost sprijin după moartea lui Şerban Ionescu

Fiul Magdei Catone este și el actor, însă nici unul dintre ei nu agreează ideea de a juca împreună într-o piesă. "E reticent la astfel de colaborări, nu-și dorește. Nici eu nu sunt mare fan. A mai făcut colega mea, Maia Morgenstein, sunt oameni care și promovează familia, foarte frumos, dar nu e cazul meu. Eu nu am reușit să trec de această barieră impusă de el.", a adăugat actrița, pentru sursa mai sus menționată. „Nu există neființă, pentru că sufletul este nemuritor și a trecut într-o altă lume. Ne naștem pentru veșnicie. Acești zece ani s-au derulat pentru mine cu viața de zi cu zi a unei mame, care a a avut grija de Carol, fiul nostru, care a terminat facultatea și masteratul. El era grija mea centrală. Este un băiat muncitor, perseverent și oarecum ocrotit prin natura împrejurărilor, pentru că noi fiind actori el a crescut pe scena Teatrului Național sau de Comedie, astfel că i-a fost foarte ușor să facă ascensiunea asta, care este acum într-o suspendare”, a declarat Magda Catone. În noiembrie, Șerban Ionescu va împlini un deceniu de când a trecut în neființă. Actorul s-a stins din viață la doar 62 de ani. Acesta a fost diagnosticat cu borelioză și a fost tratat de scleroză amiotrofică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel