MAE îi atenţionează pe românii care vor să călătorească în Grecia cu privire la greva de sâmbătă
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Ministerul Afacerilor Externe îi atenţionează pe românii care doresc să călătorească, în perioada următoare, în Republica Elenă cu privire la faptul că sâmbătă, 10 septembrie, va avea loc o grevă la care vor participa sindicatele angajaţilor din sectorul privat (GSEE), sindicatul angajaţilor din sectorul public (ADEDY) şi sindicatul studenţilor.

Potrivit unui comunicat al Ministerului de Externe, sindicatele vor protesta împotriva măsurilor de austeritate iniţiate de Guvernul elen, iar acţiunile de protest vor avea loc cu ocazia inaugurării Târgului Internaţional de la Salonic şi se vor desfăşura în centrul oraşului şi în faţa complexului expoziţional, transmite Agerpres.

„Pentru a evita apariţia unor situaţii neplăcute pe parcursul deplasării în Republica Elenă, cetăţenii români sunt sfătuiţi să se intereseze din timp asupra situaţiei de pe plan local, evitând zonele unde au loc mişcări de protest. Pentru detalii suplimentare, cetăţenii români pot contacta Ambasada României la Atena, respectiv Consulatul General al României la Salonic“, precizează MAE.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel