Madrid 2019. Perechea Halep, Begu - rezultat în primul meci de dublu
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp
Irina Begu și Simona Halep au jucat contra perechii Raluca Olaru, Darija Jurak în primul tur de dublu de la Madrid 2019.

Perechea Irina Begu, Simona Halep a învins, luni, cu 6-2, 6-3, cuplul Raluca Olaru, Darija Jurak (România/Croaţia), calificându-se în turul al doilea al probei de dublu din cadrul turneului de la Madrid.

Meciul a durat doar o oră și cinci minute. Begu şi Halep au fost conduse cu 2-0 în primul set, dar au câştigat apoi şase ghemuri la rând. Olaru şi Jurak au avut 2-0 şi în setul secund, însă nu au mai reuşit să ia decât un ghem până la final, cel de 3-3.

În turul doi la Madrid 2019, Halep și Begu vor da piept cu principalele favorite, jucătoarele cehe Barbora Krejcikova (locul 2 WTA la dublu) şi Katerina Siniakova (locul I WTA la dublu). De remarcat că Begu, dar în echipă cu Monica Niculescu, a reuşit, în februarie, să le învingă pe cele mai bune jucătoare de dublu din acest moment, în meciul decisiv al întâlnirii Cehia – România, din sferturile FedCup.

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) a început în forţă turneul de la Madrid, unde duminică, 5 mai 2019, a trecut fără mari emoţii, la simplu, tot în primul tur, de Margarita Gasparyan, 6-0, 6-4.

Citește și:

Madrid 2019 - Simona Halep, adversară dificilă în turul doi

Simona Halep Madrid 2019 - VIDEO primele declarații după debut. Ce a nemulțumit-o

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel