Madonna, violată: Am fost paralizată după ce s-a întâmplat totul
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Madonna a fost numită vineri, în cadrul unei gale, ''Femeia anului''. Diva pop a ținut un discurs în care a vorbit despre momentul tragic în care a fost violată, dar și despre cum a reușit să se pună pe picioare.

Celebra artistă a povestit în cadrul galei că a fost abuzată sexuală în tinereţea sa. Întâmplarea s-a petrecut înîn primul său an în New York, pe un acoperiş, acolo unde a fost ameninţată cu un cuţit.

„Îmi amintesc cât am fost de paralizată după ce s-a întâmplat totul şi am fost violată, că mi-a luat o perioadă bună de timp să îmi revin ca artist şi în primul rând ca om. Vă mulţumesc pentru că mi-aţi recunoscut meritul de a-mi continua cariera timp de 34 de ani în faţa sexismului şi a misoginismului făţiş, a jignirilor constante şi a abuzului neîncetat“, a spus Madonna, potrivit cancan.ro.

„Femeile au fost oprimate atât de mult timp, încât cred ce spun bărbaţii despre ele. Cred că trebuie să susţină un bărbat ca să-şi atingă scopul. Şi există bărbaţi foarte buni care merită sprijiniţi, dar nu pentru că sunt bărbaţi, ci pentru că sunt demni de sprijin“, a adăugat artista.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel