Madonna și-a arătat fundul în direct, spre disperarea realizatorului TV: ”Opriți-o! De ce ai face asta?”/VIDEO. Loredana Groza e acuzată că o copiază
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Madonna și-a arătat fundul în direct/captură video YouTube
Madonna și-a arătat fundul în direct/captură video YouTube
Madonna și-a arătat fundul în direct. Cântăreața americană are 63 de ani, împliniți în 16 august. 

În emisiunea ”The Tonight Show”, Madonna și-a ridicat fusta și... audiența, scriu publicațiile internaționale, care arată imaginile video cu vedeta de 63 de ani. Inițial, Madonna s-a întins pe masa realizatorului TV Jimmy Fallon, îmbrăcată într-o fustă extrem de scurtă. Acesta a încercat să o acopere, pentru a nu ajunge imagini indecente la telespectatori. Însă, în momentul în care Madonna a coborât de pe birou a dat de înțeles că nu înțelege ”îngrijorarea” lui Fallon, arătând ceea ce el a încercat să acopere. Madonna și-a ridicat fusta în direct și le-a arătat tuturor... fundul. Imaginile au ajuns în întreaga lume. Excentrica ”regină a muzicii pop” nu este la primul gest considerat scandalos. În fapt, întreaga ei imagine e creată din astfel de gesturi ce stârnesc o mulțime de controverse. În 1994, superstarul pop a fumat un trabuc și a folosit expletive într-o apariție din "Late Show". 

”Oprește-te, oprește-te, opriți-o”

Gestul Madonnei de a-și arăta posteriorul a venit pentru a întări ideea că ”tulbură pacea”. Când a văzut-o întinsă pe biroul lui, Jimmy Fallon a spus: ”Nu, nu, de ce ai face asta?”. ”Oprește-te, oprește-te, opriți-o. Nu știu ce să fac”, a exclamat Jimmy Fallon în timp ce încerca să acopere picioarele Madonei cu jacheta. "Nimeni nu va vedea nimic, Doamne” a spus Madonna în timp ce s-a întors cu spatele la camere și și-a ridicat rapid fusta. 

Acesta nu a fost singurul moment într-o emisiune TV de maximă audiență în care vedeta a încercat să atragă atenția. În 1994, în emisiunea ”Late Show” cu David Letterman, a folosit expletivi, a fumat un trabuc și a vorbit despre droguri, amintește Insider

Loredana Groza, acuzată că o copiază pe Madonna

În România, Loredana Groza este acuzată că o copiază pe Madonna, în stilul pe care-l adoptă.

La 51 de ani, Loredana Groza este una dintre cele mai iubite artiste din România, iar în ultimii ani a fost des criticată și acuzată că ar fi apelat la operațiile estetice, însă de-a lungul timpului, a negat aceste informații. 

Mai mult, în ultima vreme artista a renunțat la părerile celor din jur și a ajuns să se afișeze în tot felul de ipostaze, care mai de care mai provocatoare, multe duse la extrem, lucru care i-a revoltat pe fanii ei care se arată complet dezamăgiți de ea. 

Artista a publicat un videoclip cu un dans la bară, o nouă ipostază care i-a surprins pe fanii ei și care le-a pus capac unora dintre urmăritori, care au acuzat-o că o imită pe Madonna.

Vezi AICI mai mult

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel