Data actualizării:
Data publicării:

Madonna s-a filmat în timp ce mănâncă supă... dezbrăcată. "Nu se face așa ceva la 66 de ani!" (FOTO în articol)

Autor: Liana Ganea | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
foto: Instagram, Madonna
foto: Instagram, Madonna

Madonna și-a șocat fanii din nou. S-a postat în online acoperită doar cu un... șervet de bucătărie.

Madonna a reușit din nou să își surprindă fanii cu o apariție total neașteptată. La scurt timp după ce a sărbătorit împlinirea vârstei de 66 de ani, alături de partenerul său și cei șase copii, artista a postat pe rețelele sociale două imagini în care apare topless, savurând o supă cremă. Cântăreața a distribuit trei fotografii, iar în două dintre ele o vedem bucurându-se din plin de supa cu crutoane, scrie Cosmopolitan.

În imagini, Madonna își acoperă bustul cu o mână, în timp ce în cealaltă ține o lingură. Diva folosește și un șervețel de masă pentru a-și ascunde partea superioară a corpului. Ținuta sa provocatoare este completată de un choker cu cristale, cercei în formă de cruce și dresuri negre din plasă. Artista și-a aranjat părul blond în două codițe împletite, accesorizate cu agrafe roz. „Ceilalți nu sunt aici pentru a ne iubi exact așa cum credem noi că ar trebui să o facă. Ei sunt aici pentru da naștere unei ceremonii de vindecare din care învățăm cum să ne iubim pe noi înșine”, a scris Madonna la descrierea uneia dintre fotografii.

Cum nu se putea altfel, reacțiile în online au început să curgă:

"Nuditate și mâncare. Ce combinație! Asta înseamnă să faci artă la scara Madonna"

"Nu se face așa ceva la 66 de ani"

"Hai că ești dezgustătoare! Femeie bătrână.... Înțeleg că ești vedetă, dar ai o vârstă"

"Mai bine nu mai puneai prosopul ăla la gât"

"Nu mai poți să arăți ca-n tinerețe orice-ai face"

"E bună supa?"

Un mesaj profund

„Într-o zi va trebui să te reinventezi în afara umbrei a ceea ce toți ceilalți ți-au cerut să fii. Va trebui să te întrebi cine ai fi dacă nu aveai nicio obligație față de altcineva. Va trebui să explorezi cine ai deveni dacă ai ști că ești complet liber. Dacă ai ști că nu vei fi judecat, dacă ai ști că toate lucrurile pe care le-ai dorit vreodată sunt posibile, pășind în cine ești deja – luând esența sufletului tău și transformându-l în formă”, a adăugat vedeta la Instagram Story.

Madonna a devenit mamă pentru prima dată în octombrie 1996, când a născut-o pe fiica sa, Lourdes „Lola” Ciccone Leon, pe care o are cu fostul partener, antrenorul de fitness Carlos Leon. Patru ani mai târziu, în august 2000, a venit pe lume fiul ei, Rocco Ritchie, rezultatul căsniciei cu al doilea soț, producătorul și omul de afaceri Guy Ritchie.

De asemenea, Madonna a adoptat trei copii: David și Mercy în 2006 și 2009, respectiv, și gemenele Esther și Stella în 2017. Recent, artista a fost văzută la un concert al lui Billie Eilish, alături de fiicele sale mai mici, Esther și Stella, care sunt acum două adolescente foarte stilate. Există speculații că Madonna ar avea o relație cu Akeem Morris, un fotbalist cu 37 de ani mai tânăr decât ea. Cei doi au fost surprinși împreună în Portofino, Italia, atât înainte cât și la aniversarea ei de 66 de ani, când a purtat o rochie albă transparentă și o bustieră neagră.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel