Madonna îi cere papei Francisc o întrevedere pentru a discuta ''probleme importante''
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Foto: Instagram Madonna
Foto: Instagram Madonna
Madonna doreşte să se întâlnească cu papa Francisc pentru a discuta ''nişte probleme importante'', potrivit unui mesaj publicat de cântăreaţă pe Twitter, informează Reuters.

Vedeta i-a trimis un mesaj pe Twitter suveranului pontif întrebându-l dacă ar fi dispus să-i ofere o întrevedere.

Salutare @Pontifex Francis. Sunt o bună catolică. Jur! Adică nu jur! a scris Madonna pe Twitter. Vedeta, care de-a lungul carierei de 40 de ani s-a remarcat atât pentru hiturile care au cucerit clasamentele muzicale, cât şi pentru conflictele cu Biserica Catolică, a recunoscut că au trecut câteva decenii de la ultima sa confesiune, dar că vrea cu toate acestea să facă o încercare.

Am fost excomunicată de trei ori

Ar fi posibil să ne întâlnim într-o zi pentru a discuta nişte probleme importante?, a scris interpreta melodiei Like a Prayer, dar şi autoarea unei cărţi intitulate Sex. Chiar dacă nu a specificat în mod clar care ar fi acele probleme, vedeta a făcut o aluzie la un posibil subiect. Am fost excomunicată de trei ori, a scris cântăreaţa. Nu mi se pare corect.

Cu câţiva ani în urmă, vedeta în vârstă de 63 de ani, mamă a şase copii, care a fost botezată şi crescută în credinţa catolică, a afirmat în cadrul emisiunii The Late Show, găzduită de James Corden, că a fost excomunicată de vreo trei ori.

Dezvăluirea nepremeditată a fost făcută în timpul secţiunii Carpool Karaoke, difuzată în decembrie 2016. Nu este clar dacă mesajul cântăreţei recompensate cu Grammy a fost scris pe un ton serios.

Controversele din jurul Madonnei

De-a lungul carierei, Madonna a adunat capital de imagine pe fondul unor controverse declanşate de opiniile ei despre sex, iubirea între persoane de acelaşi sex sau simbolismul creştin.

Când turneul ei Blond Ambition World Tour a ajuns în Italia, în vara lui 1990, papa Ioan Paul al II-lea a îndemnat creştinii să nu participe la turneu, etichetându-l drept unul dintre cele mai satanice spectacole din istoria umanităţii. Mai multe organizaţii catolice, printre care şi conferinţa episcopilor italieni, au solicitat anularea concertelor pe care le-au catalogat dezgustătoare, imorale, blasfematoare şi infame. 

Citește și - Biserica Ortodoxă Rusă deplânge relatarea Papei Francisc despre dialogul cu Patriarhul Kirill

Biserica Ortodoxă Rusă deplânge modul în care Papa Francisc a relatat despre dialogul cu Patriarhul Kirill.  Biserica Ortodoxă Rusă a deplâns miercuri modul în care Papa Francisc a relatat discuţia pe care acesta a avut-o la jumătatea lunii martie cu patriarhul rus Kirill şi a descris sancţiunile impuse acestuia din urmă de UE drept o acţiune lipsită de simţul realităţii şi care nu serveşte păcii în Ucraina, consemnează agenţia EFE, citată de Agerpres. 

”Este regretabil că la o lună şi jumătate după conversaţia cu patriarhul Kirill, Papa Francisc a ales o tonalitate eronată pentru a transmite conţinutul acestei conversaţii”, ceea ce ”nu va contribui la un dialog constructiv între Biserica Romano-Catolică şi Biserica Ortodoxă Rusă”, menţionează într-un comunicat Departamentul pentru Relaţii Externe al Bisericii Ortodoxe Ruse. Vezi continuarea aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel