Mădălina Ghenea, imagini care i-a șocat pe fani
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Mădălina Ghenea a reușit să producă un adevărat șoc fanilor săi cu noile imagini postate pe contul său de Instagram.  

Frumoasa româncă a postat mai multe filmulețe în care apare în ipostaze inedite într-un club, alături de iubitul ei, germanul Phillip Plein. 

Imaginile nu au fost pe placul multor fani ai Mădălinei Ghenea și care nu s-au abținut să nu se declare șocați de ceea ce văd. 

"Nuuuuuuu . . Nu esti tu !!!!!!", "Eu cred ca ai luato razna sau tragi pe nas, am crezut ca esti singura romanca inafara bine la cap, dar ati place Sa arati ca ai ajuns sus,se vede ca Nu esti fericita,daia o arati!!! Ai pierdut ceai castigat! Esti ca restul si osa ajungi praf...", "groaznic ceea ce vad ...unde e Madalina noastra pura curata senina Madalina de la San Remo Madalina care se juca cu copii ..nu pot sa cred ...barbatul acesta te va ruina complect iti schimba esenta valoriile ma intreb ce spun parintii cred ca sunt foarte ingrijorati cu fiecare video ce postezi mergi tot mai jos si mai jos", "inainte sa-l cunosti pe el iti promovai cariera, acum il promovezi pe el si averea lui. Erai mai discreta cu viata ta privata, acum dezvalui prea mult si iti strica imaginea. E un sentiment frumos care il traiesti acum insa nu va dura la nesfarsit, am trecut toti prin asta. He is set for life, insa tu esti la inceput de cariera, nu o neglija", sunt doar câteva dintre comentariile critice ale fanilor. 

[citeste si]

Sunt însă și unii care consideră că Mădălina Ghenea trăiește intens o frumoasă poveste de dragoste: "E tanara,frumoasa,iubeste si are tot dreptul sa-si faca viata cum vrea.E fericita in prezent dupa multa suferinta din relatiile anterioare", a comentat un alt internaut, în timp ce un altul îi oferă un sfat: "Madalina fii fericita, cum poti, cind poti, dar nu te schimba!!! Nu-ti promova iubitul ca nu merita! Are si a avut un comportament josnic cu femeile din veata sa! Imaginea ta conteaza mai mult! Poti sa zici ca are bani, dar in rest- ca persoana nu e prea stimat".

Vezi AICI imaginile care i-au scandalizat pe fanii Mădălinei Ghenea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel