Autor: Florin Răvdan | Publicat pe: 20 sep 2019 / 12:04
Mădălin Voicu: Unde a greșit Liviu Dragnea. Ceva ce nu s-a mai pomenit
Liviu Dragnea
Mădălin Voicu a explicat unde a greşit Liviu Dragnea în relaţia cu baronii PSD. În plus, politicianul a transmis şi un mesaj puternic către liderii PSD. 

"Sunt oameni care, atunci când primesc prea multă putere, chiar cred că o au. Sunt oameni care îţi dau putere, te lasă să crezi că ai putere, şi apoi te manipulează din spate. Eu i-am spus de atunci, băi Liviule, nu mai asculta de toţi fraierii ăştia care vin să îţi facă curte, să te pupe în fund, că nu e bine. Dacă ai nevoie de o opinie şi de un punct de vedere, chiar dacă nu îţi convine... Eu nu pot să te mângâi pe creştet, eu pot să vin să îţi zic că aici ai făcut bine, aici nu. Am simţit nevoia să fac asta, la fel cum am făcut cu Iliescu, Năstase, Geoană.

El s-a înconjurat de oameni care au încercat să îl umfle cu pompa. Să îi spună că eşti ceva ce nu s-a mai pomenit. Construcţia lui interioară a dat chix, pentru că el trebuia să spună că prea e lăudat. A făcut multe greşeli. Băi baronilor, pesediştilor, ăştia care aţi fost deştepţi, inteligenţi, şi împreună, mobilizaţi-vă. Eu asta îmi doresc. Nu se vor uni ăştia să o dea jos pe Dăncilă şi să negocieze cu Iohannis, e FAKE, ca pe Facebook, nu merge. Dacă partidul e puternic, tot ce înseamnă Dăncilă sau alţii care vor veni înseamnă altceva. Eu nu pot să merg în pielea goală pe stradă crezând că sunt în frac. Eu îmi mobilizez mie întâi forţele şi sper să îi conving pe ceilalţi că nu merge să stăm aşa şi să ne gândim că ce bine a fost înainte", a declarat Mădălin Voicu, la DC NEWS. 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro