Mădălin Voicu pune lupa pe Diaconu, Paleologu și Barna în contextul alegerilor. Ce spune despre unul dintre ei: Habar nu are!
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Mădălin Voicu - numit secretar de stat la Ministerul Culturii
Mădălin Voicu - numit secretar de stat la Ministerul Culturii
Mădălin Voicu a vorbit despre candidații la alegerile prezidențiale în cadrul unui interviu acordat în exclusivitate DCNews.

Despre Theodor Paleologu, candidatul PMP la alegerile prezidențiale din toamnă, Mădălin Voicu a spus: „Nu am o problemă cu el. Am fost colegi în Parlament. E ușor spumos așa. (...) Paleologu are și haz, deci el e un tip spiritual. Nu îl văd cu puterea, forța să poată prelua președinția."

Mai departe, despre Mircea Diaconu, candidat independent susținut de Pro România și ALDE, a făcut următoarele precizări: „Este actor, dar, la un moment dat, trebuie să ieși din rol, indiferent ce rol ai, film, spectacol. Trebuie să ai alte responsabilități decât cele de pe scenă".

Cu privire la Dan Barna, candidatul USR-PLUS la alegerile prezidentiale din noiembrie, Mădălin Voicu s-a limitat la a spune, la finalul interviului acordat DCNews, că nu poate să câștige, „habar nu are".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel