Mădălin Voicu: Gheorghe Nichita, un bărbat prost. Mi-e rușine că sunt coleg de partid cu el
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Deputatul PSD, Mădălin Voicu, a spus, luni, la Antena 3, că nu se aștepta ca primarul Iașului, Gheorghe Nichita, să ajungă "un bărbat prost". 

"Îl cunosc pe Gigi (Gheorghe Nichita - n.r.) de 12 ani, dacă nu sunt chiar mai mult. N-am crezut că un personaj ca el să poată ajunge să fie un bărbat prost, pentru că, de fapt, asta este, un fraier. Are şi o uşoară nuanţă de slăbiciune care ţine mai mult de un complex. Nu credeam că un bărbat poate fi atât de fraier - căsătorit, necăsătorit, edil, needil - să ajungă să se compromită şi să cadă într-o patimă vecină cu nebunia, cu erezia. Să faci tu pânde, urmăriri, pentru o fufă... să ajungi să-ţi încalci nişte reguli ale tale şi ale statului... Nu putea să angajeze o firmă particulară de agenţi care să facă serviciile astea?", s-a întrebat Mădălin Voicu, luni, în emisiunea "Se întâmplă în România", de la Antena 3.

Deputatul Mădălin Voicu a mai spus: "Mi-e şi ruşine că sunt coleg cu el de partid. Omul este praf... o fi şi vreun mare fante de Obor Nichita...". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel