Mădălin Voicu, critici pentru europarlamentarii români: Trimitem oameni mici la Bruxelles. Nu sunt verticali!
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Parlamentul European
Parlamentul European
Mădălin Voicu a explicat, în exclusivitate pentru DC NEWS, de ce concepţia pe care o au cei mai mulţi români, cum că ar fi inferiori europenilor din vest, este absolut greşită, şi a subliniat că Uniunea Europeană înseamnă, în primul rând, egalitate. 

"Românii în general au impresia că sunt inferiori unor entităţi europene, mondiale. Şi că, vezi doamne, mergem cu basca în mână şi întrebăm dacă putem şi noi să respirăm. Nu se poate, pentru că intrând într-o Uniune Europeană care înseamnă în primul rând egalitate,  nu fraternitate că m-aş lua după Macron, şi eu am dreptul să cer şi să spun ceva. Nu îmi spui să stau jos şi să tac.

Nu există atitudine din partea noastră. Şi cum ridică unul mâna să spună că e şi el membru al UE, vine cineva şi spune 'da, mă, dar mai vedem noi!'. Nu se poate! Noi mai avem încă o mare greşeală. Oamenii noştri, nu toţi, de la Bruxelles, sunt oameni mici, la figurat, şi care nu respiră într-un ritm normal. Se mai uită, o fi bine, n-o fi bine... Eu sunt pro european, şi asta o spun din convingere, dar ce e cu oamenii? Material prost. Nu vreau să spun nume, dar oamenii care ne reprezintă trebuie să fie verticali", a spus Mădălin Voicu la DC NEWS. 

Mai multe în materialul VIDEO de mai jos: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel