Mădălin Ionescu răspunde unor acuzații grave legate de Zăvoranu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Mădălin Ionescu răspunde dur celor care îl acuză în vreun fel pentru materialul video pe care l-a realizat cu Marioara Zavoranu înainte că aceasta să moară.

"Le reamintesc telespectatorilor care s-au uitat atunci la noi la tv că a fost o discuție între mine și Marioara, apoi și Oana în platou. Am întrebat-o pe Marioana dacă vrea să se întâlnească cu Oana mâine, a zis da. Și Oana a răspuns la fel, dar că vrea doar în prezența noastră. Nu sunt minciuni, a fost în direct, la tv. Eu nu am sunat-o pe Oana, nu am terorizat-o cum s-a zis. Eu am ținut legătură cu Vadim Tudor.

Oana a mai spus că i-am ascuns faptul că Marioarei îi era rău. Noi tot în emisiune i-am spus asta, că îi e rău și că e în comă. I-am spus că nu am putut vorbi cu ea la telefon pentru că este incoerentă", a spus Mădălin Ionescu la Wowbiz.

"Unde-i caracterul Oanei Zăvoranu, femeia aceea sinceră? Acum sunt dovezi clare care poți fi arătate încă o data. Unde e Oana cea cinstită? Spui numai aberații acum!", a răbufnit Cristina Șișcanu, soția lui Mădălin Ionescu.

VEZI ȘI: Oana Zăvoranu ar putea împărți averea. Moștenitor misterios, după moartea Marioarei Zăvoranu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel