Macrou suculent, copt în cuptor. O rețetă simplă și delicioasă
Încearcă această rețetă de preparare a peștelui macro la cuptor și vei dori să o repeți.
Macroul la cuptor cu usturoi și boia de ardei este un preparat care va fi apreciat chiar și de cei cărora nu le prea place peștele.
Ingredientele de care ai nevoie:
macrou - 2 bucăți,
usturoi - 3 căței,
ulei de măsline - 2 linguri;
sare - 1 linguriță;
boia dulce - 1 linguriță.
Cum să se prepară rețeta
Pentru început peștele se spală, se elimina oasele și măruntaiele. Peștele se taie în patru fileuri. Apoi pregătește sosul. Într-un bol se pune sare, boia de ardei, usturoi tocat și uleiul de măsline. Ingredientele se amestecă bine.
Supă delicioasă de nuci. Rețeta este rapidă și ușoară. Te vei îndrăgosti pe loc de gustul original
Distribuie uniform sosul peste bucățile de pește. Macroul se dă la frigider pentru 4 ore. Cu toate acestea, îl poți lăsa pentru o perioadă mai lungă de timp, deoarece peștele va deveni și mai gustos.
Cuptorul se încălzește la 200 °C. Acoperă o tavă de copt cu o foaie de pergament și așează bucățile de pește.
Nu ai gustat niciodată ceva mai bun: popcorn cu scorțișoară
Gătește peștele în cuptor, timp de 15 minute. Macroul copt va fi fraged, suculent și foarte gustos. Poftă bună!
Pește delicios, prăjit într-o tigaie, tapetată cu hârtie
Majoritatea gospodinelor prăjesc peștele, după ce îl dau fie prin mălai, fie prin făină albă. Cu toate acestea, acest lucru nu este necesar.
Lasagna „leneșă”, preparată într-o tigaie: va fi la fel de bună ca cea din restaurante
Încearcă să prăjești peștele pe hârtie. Rezultatul este uimitor. În plus, nu va fi nevoie să cureți tigaia!
Ingrediente:
doi pești,
sare și piper negru după gust,
unt - 50 de grame,
amidon de porumb - 50 de grame.
Prepararea, pas cu pas
În primul rând, peștele se curăță și se taie în bucăți. Bucățile de pește se dau prin amidonul de cartofi pe toate părțile.
Banana hot dog, un desert neobișnuit pentru micul dejun
Tapetează o tigaie adâncă cu hârtie de copt și pune-o pe aragaz, la foc mediu. Așează peștele pe tigaia încinsă. Taie untul în bucăți mici și adaugă-l peste pește.
Asezoneaă peștele cu sare și piper negru măcinat. Întoarce peștele ca să se prăjească pe toate părțile. Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News