Macron, fluierat la ziua Franței. Radu Tudor, reacție dură
Data publicării:
Autor: Dan Carp
WhatsApp
Radu Tudor
Radu Tudor
Radu Tudor a comentat protestul care a avut loc la Paris, la parada de Ziua Națională a Franței, acolo unde președintele Emmanuel Macron a fost fluierat. 

"N-am văzut proteste de o asemenea amploare de Ziua Națională a Franței și recunosc că mi se pare o lipsă de civilizație și de bun simț ca într-un moment fast pentru o națiune, tu să îți manifești opțiunile politice și să pui în paranteză tot ce înseamnă istorie, tradiție, Ziua Națională. Regret faptul că astfel de sărbători speciale sunt influențate de manifestări politice și că nici măcar într-o zi sacră pentru fiecare națiune nu se pot abține," a spus Radu Tudor la Antena 3. 

Imediat după startul paradei, fundalul sunor a început să fie dominat de fluierături la adresa președintelui Franței. Acestea au durat timp de aproximativ un minut, până ce Macon a depășit respectiva zonă în autovehiculul cu care salută oamenii strânși la paradă. 

Peste 4.000 de militari participă la parada care are loc duminică la Paris sub semnul cooperării militare europene. Cele zece state membre ale Inițiativei Europene de Intervenție, create în 2018 la iniţiativa lui Emmanuel Macron, vor deschide marșul de pe Champs-Élysées.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel