Macovei, mail bombă în PE despre dosarul Codruței Kovesi
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Nicolae Ionescu
WhatsApp
Monica Macovei
Monica Macovei
Monica Macovei a se pare că a trimis un mail europarlamentarilor cu privire la dosarul în care Laura Codruța Kovesi a fost citată, potrivit Antena 3.

Monica Macovei se pare că face un lobby puternic în Parlamentul European pentru fosta șefă a Direcției Naționale Anticorupție. Sabina Iosub susține că europarlamentarul a trimis un email tuturor colegilor în PE în care susține că acuzațiile care i se aduc Laurei Codruța Kovesi, în dosarul privitor la aducerea în țară a lui Nicolae Popa, sunt false.

Citește și: Kovesi, două lovituri în cazuri diferite

"Descrie Macovei, punct cu punct, ce s-a întâmplat cu Laura Codruța Kovesi în ultima perioadă, de miercuri încoace, cu un filtru, respectiv nu vorbește decât despre ce dorește domnia să vorbească, inclusiv în ceea ce înseamnă acuzațiile la adresa Laurei Codruța Kovesi. Încearcă doamna Monica Macovei, în finalul acestui mail, o pune într-o lumină dificilă și pe doamna Adina Florea, explicând despre domnia sa că nu ar fi fost acceptată de președintele Iohannis pe motiv că nu ar fi fost niciodată un procuror independent",  a declarat Sabina Iosub la Antena 3. 

Citește și: Turcan lansează atacul pe față: PNL declară război. E nevoie de presiune

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel