Macovei: Ponta să-și dea DEMISIA. Este un PERICOL. Protejează corupții
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp
macovei
macovei

Monica Macovei îi cere demisia premierului Victor Ponta. Europarlmentara PDL susține că premierul este un pericol pentru România. 

"Ponta trebuie să îşi dea demisia din fruntea guvernului pentru acuzaţiile gratuite şi iresponsabile de «nazist» şi «fascist», pentru că protejează corupţii, pentru că ieri a atacat statul de drept şi justiţia, devenind un mare pericol pentru România", a susţinut Monica Macovei, scrie Mediafax.

Europarlamentara PDL a adăugat: "Afirmaţiile de ieri ale preşedintelui PSD şi premierului Victor Ponta, în care mă acuza ca aş avea o gândire «fascistă» şi «nazistă» sunt o minciună, dar, mai grav, sunt o insultă la adresa celor care au avut de suferit de pe urma regimurilor de teroare nazistă şi fascistă din lume. Faptul că Ponta, autorul acestor afirmaţii iresponsabile, este în fruntea Guvernului României aduce grave prejudicii României şi românilor".

Ea consideră că "afirmaţiile iresponsabile ale lui Ponta calcă în picioare memoria zecilor de milioane de victime ale naziştilor şi fasciştilor".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel