Macovei atacă dur: Baronii USL să urle până când răgușesc
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp
macovei
macovei

Monica Macovei i-a atacat pe Nicușor Constantinescu și pe Radu Mazăre. Europarlamentarul PDL a scris, pe blogul personal, că baronii USL pot "să aibă repetiții zilnice și să urle împreună până răgușesc, își pierd glasul și rămân cu fețele roșii, umflate și frustrate, ca într-un film mut". 

Macovei a scris despre ancheta deschisă lui Nicușor Constantinescu, președintele CJ Constanta, care "și-a găsit repede un aliat, primarul Radu Mazăre, și împreună au pornit un cor de urlete și amenințări împotriva DNA, a SRI și a instituțiilor care luptă eficient și imparțial cu criminalitatea. Ei detestă aceste instituții și s-au luptat să vină la putere ca să scape de ele sau măcar de oamenii de acolo.  Aceste propuneri s-au auzit și ieri din gura baronilor USL: “Procurorii fac ce vor în România, nu contează că e USL la guvernare. Ar trebui desființat DNA”, se jelea Nicușor Constantinescu".

Europarlamentara PDL a adăugat: "Corul baronilor USL poate să aibă repetiții zilnice și să urle împreună până răgușesc, își pierd glasul și rămân cu fetele roșii, umflate și frustrate, ca într-un film mut".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel