Machiajul tenului acneic. Thea Haimovitz explică pas cu pas ce trebuie să faci pentru a obține un ten perfect
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
Thea
Thea
Machiajul tenului acneic poate fi o provocare, dar cu produsele potrivite și o tehnică corectă, poți obține o piele perfectă.

Thea Haimovitz a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Spectacola, în care a dezvăluit sunt cele mai bune practici pentru aplicarea machiajului pe un ten cu acnee.

Machiajul tenului acneic poate părea o provocare, însă cu o abordare corectă și atenție la nevoile specifice ale pielii, poți obține un aspect impecabil și de durată. Cheia este să urmezi o rutină de machiaj, care să includă pași esențiali pentru pregătirea pielii, aplicarea produselor adecvate și tehnici de finisare care să mascheze imperfecțiunile fără a bloca porii sau a irita pielea. Astfel, poți avea încredere că vei arăta și te vei simți minunat, indiferent de problemele tenului tău. În exclusivitate pentru Spectacola, Thea Haimovitz ne-a oferit câteva sfaturi prețioase pentru persoanele cu ten acneic care doresc să obțină un look impecabil. Specialista a explicat pas cu pas ce trebuie făcut pentru a ascunde imperfecțiunile și a obține un ten perfect.

Curățarea corectă a tenului acneic

 

Primul pas esențial în pregătirea tenului acneic pentru machiaj este curățarea delicată a pielii. Thea Haimovitz subliniază importanța utilizării unor produse multiple, în special pe bază de apă, pentru a dizolva impuritățile liposolubile. Un lapte demachiant destinat tenurilor sensibile și deshidratate este ideal pentru a îndepărta murdăria și uleiurile produse de piele, fără a o usca excesiv.

Vedeți continuarea pe Spectacola.ro:

https://www.spectacola.ro/machiajul-tenului-acneic-thea-haimovitz-explica-pas-cu-pas-ce-trebuie-sa-faci-pentru-a-obtine-un-ten-perfect_39498.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel