Data actualizării:
Data publicării:

"Mă simt ca acasă în India. Am o nouă familie". Iulia Vântur, încercări de a-și aduce părinții lângă ea: "Greu îi scot din cuibul lor". Ce a învățat de la Salman Khan

Autor: Ema Apostu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Iulia Vântur
Sursa foto: Facebook Iulia Vântur
Iulia Vântur a vorbit despre viața ei în India și încercările de a-și convinge părinții să-i fie alături fizic.

"Mă simt ca acasă în India. Am o nouă familie, care m-a „adoptat și pentru care sunt foarte recunoscătoare. Care mă face să mă simt iubită. Mă simt de-a casei, de-a familiei. Și e atât de frumos să ai o familie care petrece timp împreună, care sărbătorește totul împreună și se susține în momente dificile. Încerc să-i conving și pe ai mei să vină în India, să stea cu mine aici, mai mult. Însă greu îi scot pe ai mei din cuibul lor", a spus Iulia Vântur pentru viva.ro.

Ce a învățat de la Salman Khan

"Am învățat multe de la Salman despre viață, despre familie, relații, prietenii, despre artă, Bollywood, showbiz, despre succes, despre eșec, cum să faci față valurilor, provocărilor. Multe dintre ele le veți vedea în documentarul serial, la care lucrez, despre viața lui, numit "Beyond the star". Totul prin ochii mei, ai lui și ai celor din jurul lui, care îl cunosc îndeaproape", a mai spus vedeta.

Sursa foto: captură video YouTube  Catalin Maruta

De ce a renunțat Iulia Vântur la România pentru India

"Eu cred că am avut curajul, nebunia și încrederea că, dacă îmi voi urma sufletul, nu am cum să sfârșesc rău! Și am avut curaj să șterg de pe podea acea "rangoli", să mă detașez de tot ce aveam înainte și de tot ce reprezentam, mai ales pentru cei din jur, și să mă las liberă să creez din nou, să mă transform. Pentru mine, India a fost o călătorie de viață, eu am devenit adult în India!", spunea anult trecut, Iulia Vântur, într-un alt interviu pentru viva.ro.

"Viața le-a aranjat"

"Am plecat așa cum plec de fiecare dată, cu două valize. Nu mi-am luat într-o zi toate hainele și am plecat, a fost o tranziție, un proces treptat. Nu știam exact la ce să mă aștept, simțeam că vreau să încerc, că acolo vreau să fiu și, chiar dacă am avut momente de teamă sau îndoială, am mers mai departe. Viața le-a aranjat astfel încât și după atât de mulți ani sunt încă aici", a mai spus vedeta.

"Știam că valoarea mea esențială nu a fost încă explorată"

"Viața în România mi-a adus multe lucruri frumoase, sunt recunoscătoare pentru tot ce am primit acasă. Atunci, însă, funcționam oarecum după mentalitatea "nu e îndeajuns de bine". Aveam o carieră frumoasă, însă simțeam că nu am reușit să mă exprim îndeajuns. Dacă te uitai la viața mea, totul era chiar bine! În acel portret, totul părea ideal, însă eu știam că valoarea mea esențială nu a fost încă explorată.

În plus, când trăiești pentru mulți ani într-o imagine publică, începi să pierzi contactul cu tine însăți. În India, am fost nevoită să revin la mine, tocmai pentru că nu aveam deja o identitate în acea țară sau mi se atribuia o identitate care nu avea absolut nicio legătură cu mine, născută doar din speculații. În India, nu am mai avut statutul, imaginea, mediul cunoscut. A trebuit să mă reinventez într-un fel, de la un capăt la altul. În India, am învățat valoarea lucrurilor pe care le am deja, tocmai pentru că am avut senzația că le-am pierdut. Nu am pierdut nimic, totul s-a adăugat", a spus Iulia Vântur.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel