"Mă pui să dau din casă, sper să nu se supere domnul Şucu pe mine". Sponsorship manager-ul lui Rapid anunţă obiectivul strategic al clubului
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Inquam Photos / Flaviu Buboi
Inquam Photos / Flaviu Buboi
Daniel Carciug, sponsorship manager la FC Rapid, a anunţat unul dintre obiectivele strategice ale Rapidului. Ar fi primul club din România care ajunge la acest nivel. 

L-am întrebat pe Daniel Carciug dacă modelul socios, al cluburilor din Spania sau Portugalia, ar putea fi implementat la Rapid Bucureşti, astfel încât fanii giuleşteni să simtă că investesc şi ei în club. 

"Mă pui să dau din casă, sper să nu se supere domnul Şucu pe mine. Unul dintre obiectivele strategice ale clubului este listarea la bursă. Probabil în următorii ani, suporterii Rapidului şi nu numai vor putea să cumpere acţiuni de pe BVB sau alte platforme. Nu e aceeaşi metodă de organizare, totuşi. Nu discutăm de formulele de la Barcelona sau Benfica. Aici discutăm despre un S.A (n.r. societate pe acţiuni). Şi atunci, trebuie să venim cu varianta de acţiuni. Cel mai probabil se va întâmpla asta în viitorul apropiat. În momentul ăla, vom reuşi să dăm posibilitatea suporterilor rapidişti să simtă că clubul le aparţine.

Noi am făcut deja paşi în direcţia asta. Am dat drumul programului de voluntariat, unde suporterii vin şi sunt parte din organizarea meciului. Acolo e o energie incredibilă. Sunt oameni care vin cu tot felul de idei. Mare parte din elanul ăsta a fost rezultatul faptului că am dat voie suporterilor să vină în club, i-am rugat să ne ajute. Multe dintre idei le-au implementat chiar ei, şi nu doar în ziua meciului. Şi noi am încercat să îi plătim, să le dăm bani, dar au refuzat. 

Şi atunci, acţiunile la bursă sunt un pas absolut firesc, având în vedere energia suporterului rapidist", a declarat Daniel Carciug într-un interviu exclusiv pentru DC Sport. 

Citește mai departe pe dcsport.ro>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel