M..epsd.com - #farapenali. Cosette Chichirău, prima reacție din USR
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Radu Herjeu a descoperit că site-ul ”m..epsd.com”, cu literele complete, duce către site-ul farapenali.usr.ro. Acest fapt poate fi interpretat oricum, în funcție de cine-l interpretează. În acest context, am contactat-o pe Cosette Chichirău, deputată USR, și cunoscută pentru luptele sale din Parlament pentru justiție. 

Cosette Chichirău nu auzise de această redirecționare până-n momentul în care a fost contactată de DCNews. A încercat, a confirmat și ne-a făcut mai multe declarații. Din verificările nostre, domeniul e cumpărat cu privacy, deci nu putem afla cine e în spatele lui. 

Vezi și: Campania "M*ie PSD", video incredibil

Aceasta a precizat că farapenali.usr.ro nu poate să oprească redirecționarea site-ului m..epsd.com. 

Întrebată ce va face USR, fiind o situație ciudată, de asociere a campaniei virale m..epsd.com cu acțiunea USR #farapenali, Cosette Chichirău ne-a lămurit: ”Acest mesaj (m..epsd, n.r.) rezonează cu mulți dintre români, e un mesaj anti-PSD de susținere pentru o acțiune fără penali, depinde cu cine vorbim, cu care bucată de electorat.”

Cât despre cum ar trebui să apreciem această situație, dacă e o lovitură pentru USR sau o lovitură dată de USR, Cosette Chichirău ne-a răspuns: ”E probabil un mic boost de imagine pentru USR fără voia lui și exprimat într-o manieră directă. Cred că reflectă o nemulțumire profundă apropo de partidul de guvernare și un capital de încredere care merge către USR. Cred că e bine pentru USR, deși nu e exprimat în cel civilizat mod. Arată că nemulțumirea împotriva PSD merge, în ceea ce privește capitalul de încredere, către USR”. 


Despre efectul pe care-l va avea această mișcare, deputata USR ne-a spus că probabil va avea un efect de amuzament pe termen scurt, iar apoi, niciun efect. ”Nu e un mesaj profund, e o înjurătură” a spus Cosette Chichirău.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel