"M-a sunat! Am fost surprins". Ce a discutat Sebastian Burduja cu Nicușor Dan: "I-am spus că trebuie să îl respecte"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu
Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu
Sebastian Burduja, ministrul Energiei și președintele PNL București, a spus ce a discutat cu Nicușor Dan, primarul general, după ce chiar acesta din urmă l-a sunat.

"M-a sunat, în mod cu totul excepțional. Am fost surprins, pentru că eu l-am mai sunat, în trecut, şi nu mi-a răspuns la telefon şi am avut, din păcate, un monolog public, legat de situaţia ELCEN şi a termoficării din Bucureşti - ELCEN, compania Ministerului Energiei, având de încasat vreo 700 de milioane de lei - era un miliard - de la Termoenergetica. Astăzi, mai are 700 de milioane, nu sunt puţini bani. I-am solicitat domnului Nicușor Dan să găsească o soluţie ca să putem achiziţiona gazul pentru bucureşteni.

M-a sunat domnul Nicușor Dan, ne-am văzut zilele trecute şi discuţia a vizat, în principal, subiectele care urmează pe ordinea de zi a Consiliului General al Municipiului Bucureşti. I-am spus că mai avem un singur aliat - bucureşteanul. I-am spus că trebuie să îl respecte. Nu cred că domnul Nicușor Dan este mulţumit de Bucureşti, astăzi, şi nici eu nu sunt mulţumit, şi cred că nimeni, pentru că ar trebui să fie mult mai sus decât este, dacă ne uităm strict la parametrii economici", a spus Sebastian Burduja, la Digi 24.

Vezi și:  Sebastian Burduja, candidat la Primăria Capitalei? "Sunt dispus să îmi asum". Ce spune despre Nicușor Dan: "I-a zis domnul preşedinte Ciucă foarte bine" 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel