Lux și opulență pe mese, la nunta Simonei Halep. LISTA celor peste 21 de feluri de mâncare: lapte bătut, icre negre, caracatiţă și sarmale
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Instagram Simona Halep @matchtenis
Foto: Instagram Simona Halep @matchtenis
Ce meniu impresionant au avut Simona Halep și Toni Iuruc la nuntă.

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit miercuri, 15 septembrie, într-un cadru privat în staţiunea Mamaia.

Marea campioană a ales o ținută impecabilă, la fel și soțul ei și au atras toate privirile.

Ținutele lor, artiștii care le-au cântat și locul pe care l-au ales pentru eveniment nu au fost singurele care au impresionat. 

Ca să nu fie deranjaţi, cei doi miri au angajat mai mulți bodyguarzi, care au asigurat paza şi desfășurarea pregătirilor în linişte.

Cât despre meniul pe care l-au oferit celor 300 de invitați, Simona Halep și Toni Iuruc au ales preparate variate și speciale, bazate pe fructe de mare, peşte, friptură de vită şi delicatese de raţă, dar nu au lipsit nici tradiţionalele plăcinte machedoneşti.

Ce meniu au avut Simona Halep și Toni Iuruc

Potrivit fanatik.ro, "Corner tradiţional românesc" a fost primul fel din meniul evenimentului, iar invitaţii și-au putut alege dintr-o listă cuprinzătoare de preparate, de pe care nu lipseşte şi un fel de mâncare machedonesc.

Pe lista de aperitive, invitaţii au parte de câteva preparate de lux, printre care se numără “scoici Saint Jaques” sau “foie gras”, dar şi trei tipuri de tartar.

- mix de platouri tradiţional româneşti (mezeluri de Covasna şi brânzeturi)

- plăcinte machedoneşti servite cu lapte bătut

- salată de vinete servită cu ardei copţi

- zacuscă de legume

- piperchi din ardei graşi cu roşii şi brânză de oaie

- piure de năut cu muguri de pin şi pătrunjel servit cu lipie

- platou de crudităţi

- sushi bar

- selecţie de blinis cu icre negre

- peşte alb

- Corvina şi caracatiţă servite pe un pat de ridiche, piure de broccoli şi vinegretă de mango

- sărmăluțe tradiționale în foi de viță

- sărmăluțe tradiționale în foi de varză

- muşchi de vită maturat de origine

- Argentina cu sare roz de Himalaya şi piept de porumbel

- langustină servită cu sparanghel, sos brun şi dulceaţă de cireşe cu zmeură

- piept de raţă cu Chutney de mango

- terină de foie gras cu trufe

- tartar de vită cu chips de cartofi dulci

- tartar de ton cu biscuiţi de misoscoici Saint Haques cu sos de unt şi citrice

- tartar de langustine cu îngheţată de avocado şi vanilie

- candy bar

Evident, de la petrecere nu puteau lipsi băuturile, iar cei doi miri au beneficiat de un open bar cu băuturi fine, rafinate, elegante, de lux, printre care s-au regăsit şampania Dom Perignon, whisky-uri Johnnie Walker, Glenmorange, Chivas Regal sau Mars Kasei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel