Lupta între Bine şi Rău se dă pe Facebook: Iisus versus Satana
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
iisus pe facebook
iisus pe facebook

Într-o lume actuală în care nu te poţi lăuda că exişti dacă nu 'trăieşti' şi pe Internet, până şi Iisus are propriul cont pe site-ul de socializare Facebook. Acolo sunt postate în fiecare zi noi îndemnuri la iubire şi citate din Biblie, iar fanii îşi pot declara iubirea faţă de liderul lor spiritual.

Iisus are propria pagină pe Facebook, pe care a reuşit să strângă peste 8,4 milioane de fani din întreaga lume. "Când disper, El îmi dă speranţă, când sunt trist, El mă luminează, când mă împiedic, El mă echilibrează, când sunt rănit, El îmi reînnoieşte viaţa. Iisus al meu" este doar unul din învăţăturile postate pe pagina intitulată 'Jesus Daily', alături de imagini reprezentative cu îngeri şi sfinţi şi îndemnuri la rugăciune, informează Libertatea.

Deţinătorul paginii este nutriţionistul Aaron Tabor, în vârstă de 41 de ani. Ideea o avea de mult în minte, fiind crescut de un tată preot, însă a pus-o în aplicare abia în 2009. De atunci pagina a devenit cea mai interactivă de pe întregul site, mii de fani scriind zilnic şi apăsând pe butonul de Like - sau Apreciez, în limba română.

Ba chiar, pagina lui Iisus a ajuns atât de faimoasă pe Facebook încât a fost transpusă în mai multe limbi, printre care arabă şi spaniolă.

Cum Iisus are propria pagină pe Facebook, nici Satana nu putea să nu-şi vâre coada. Totuşi, pagina sa este destul de seacă, în comparaţie cu Jesus Daily, iar fanii s-au strâns în număr mult mai mic - abia 6.000 de persoane.

De asemenea din cei care postează pe acea pagină sunt şi iubitorii binelui, ce îl denigrează pe Aghiuţă. Putem spune liniştiţi că Iisus câştigă detaşat în faţa forţei răului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel