Lupta între averi: Dragomir versus Iorgulescu
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp
Iorgulescu Dragomir
Iorgulescu Dragomir

Gino Iorgulescu i-a luat șefia Ligii Profesioniste de Fotbal lui Dumitru Dragomir, după 17 ani. A câștigat lupta pentru șefia LPF, dar nu și lupta între averi, iar diferența este considerabilă. În timp ce Mitică Dragomir are o avere estimată la 27 de milioane de euro, Iorgulescu are doar 7 milioane. În plus, la o zi după câștigarea șefiei, Gino Iorgulescu a primit o lovitură:  a dat cu subsemnatul la DNA. 

[caption id="attachment_389425" align="aligncenter" width="620"] foto: fanatik.ro[/caption]

Averea lui Dragomir: 

- după ce a pierdut șefia LPF, Dragomir primeşte 150.000 de euro;

- banii se adaugă unei averi impresionante, Top 300 Capital scrie că are aproximativ 27 de milioane de euro.

- averea impresionantă a fost câștigată în urma afacerilor făcute în domeniile hotelier, imobiliar şi alimentaţie publică, care i-au adus fostului şef al LPF averea cu multe zerouri;

- și șefia LPF l-a ajutat în aceste afaceri. La hotelul lui din Capitală, deţinut împreună cu fiul său Bogdan, sunt cazate multe echipe din Liga I, atunci când vin să joace în Bucureşti.

- pe lângă domeniile menționate, Dragomir a investit și în presă: în 1991 a lansat cotidianul "Sportul Românesc", dispărut de pe piaţă la sfârşitul anilor 90. În 1998, Mitică Dragomir a lansat un alt ziar, de scandal - „Atac la persoană".

Averea lui Gino Iorgulescu:

- este estimată de presa sportivă la şapte milioane de euro, potrivit Digi 24;

- el are afaceri în domeniul imobiliar;

- şi restaurantele i-au adus venituri frumoase.

- după Revoluţie, a pornit o afacere cu mezeluri, care însă nu a mers. Succesul a venit odată cu asocierea într-un lanţ de restaurante, cu finul lui Cornel Dinu, Valentin Sălăgean, şi cu antrenorul Cosmin Olăroiu.

- cea mai cunoscută afacere este vânzarea către Liga Profesionistă de Fotbal condusă de Mitică Dragomir a terenului pe care s-a construit actualul sediu al Ligii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel