Data actualizării:
Data publicării:

Lună Plină în Vărsător. Cum vor fi afectate zodiile

Autor: Florentina Constantin | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Astrologul Daniela Simulescu a explicat cum vor fi afectate zodiile, începând cu 1 august, când avem Lună Plină în Vărsător.

Urmăriţi o nouă emisiune plină de previziuni astrologice sâmbătă, 29 iulie, de la ora 14:00, pe DC NEWS, DC NEWS TV, dar şi pe paginile de Facebook şi Youtube ale celor două site-uri. 

"Prima zi a lunii august ne pregătește o Luna Plină în Vărsător. În primul rând, trebuie să știi că acest aspect va avea un rol important în viețile celor cu marcaj puternic de Taur, Leu, Scorpion și Vărsător. De fapt, atunci când discutăm despre opoziția Soare-Lună, discutăm sigur și de unele evenimente concrete, și pentru că această Lună Plină are loc în Vărsător, zic să ne așteptăm la unele mai bizare. Dar chiar și dacă nu ai în harta natală ce spuneam mai sus, tot este posibil să ai în jurul tău o persoană cu marcajul respectiv.

Motivul principal este eliberarea. Descătușarea. Renunțarea la vechi și îmbrățișarea necunoscutului. Cum Luna și Soarele vor fi în careu cu Jupiter, anumite rupturi/eliberări se vor întâmpla într-un mod diferit de ce ți-ai fi dorit tu cu ardoare", a spune astrologul Daniela Simulescu.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel