Luna Plină în Săgetător din 14 iunie 2022. Previziuni pentru fiecare Zodie/ Ascendent
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
Fotografie de la Anastasiya Lobanovskaya: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/model-chip-stil-machiaj-1035685/
Fotografie de la Anastasiya Lobanovskaya: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/model-chip-stil-machiaj-1035685/
Astrologul Daniela Simulescu ne aduce vești legate de cum ne va influența pe fiecare dintre noi Luna Plină din semnul Săgetătorului de pe 14 iunie.

Momentul va veni cu dezamăgire și vom putea afla unde anume am greșit dacă am avut sau nu dreptate.

Previziuni zodii:

Berbec/ Ascendent în Berbec

În cine credeai, în cine te încredeai, pe cine ai crezut mai sus de tine, mai sus decât era cazul,pe o bază nesănătoasă, îți va demonstra acum că nu era așa cum s-a arătat a fi. Ai vrut să crezi că unii oameni din viața ta au un simț moral puternic și te-ai mințit singur. Ori descoperi că nu e chiar cum ai considerat tu, ori se poate întâmpla ceva care la suprafață arată într-un fel, dar e cu totul altceva. Neptun e „corupt”, dar nu știm de unde. Nu te arunca în discuții aiurea. Grijă mare, la drumuri, examene, grijă la plecări și întoarceri din și spre țară.

Taur/ Ascendent în Taur

Luna plină se petrece în casa a 8-a, iar pentru că e în careu cu Neptun, s-ar putea să vă dați seama că ați greșit undeva în trecut, s-au întâmplat niște lucruri pe care nu le așteptați, legate de niște acte, moșteniri. Pot apărea dezamăgiri sau revelații. Sunt și alte lucruri în spate legate de resursele primite. Pot apărea anumite situații care nu sunt prea confortabile. Dacă sunteți într-un partaj e o perioadă neplăcută.

VEZI MAI MULT PE ASTROSENS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel