Data publicării:

Lună Plină în Rac pe 27 decembrie. Cum va influența fiecare zodie

Autor: Elena Aurel | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/, @freepik
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/, @freepik
Iată ce aduce Luna Plină în Rac din 27 decembrie pentru fiecare zodie!

Pe 27 decembrie, avem ultima Lună Plină din 2023, care se va petrece în semnul Racului. Acest eveniment arată că vrem să facem o schimbare. Racul vorbeşte de confort, de siguranţă, de familie, de trecut, de rădăcini. Capricornul vorbeşte de acum, de viitor, de ce construim. Luna Plină este o fază de genul "până aici se poate. Mai mult de atât nu pot”. Vorbim în primă fază de semnele cardinale. Ele vor fi cele care vor sesiza în jurul lor că se întâmplă lucruri. Dacă ştii că ai în astrogramă Berbec, Rac, Balanţă şi Capricorn, vei resimţi din plin Luna aceasta Plină. Din fericire, Soarele și Luna beneficiază de aspecte pozitive cu Jupiter, ceea ce înseamnă că vom accepta trecutul și ne vom uita cu încredere spre 2024.

Ce le pregătește nativilor această Lună Plină?

Berbec/Ascendent în Berbec

Luna Plină se petrece în casa a 4-a, ceea ce înseamnă că vei fi contrariat de multe discuții care se vor duce în jurul meselor de sărbători. Conjuncția dintre Mercur retrograd și Marte te-ar putea aduce într-o poziție de superioritate. Fii foarte atent la drumurile pe care le faci și încearcă să te concentrezi pe familie, nu pe serviciu.

Taur/Ascendent în Taur

Conjuncția dintre Mercur retrograd și Marte îți va aduce multe cheltuieli, pierderi financiare și certuri din aceste motive. Ai putea avea tot felul de reacții ciudate care vor provoca disconfort celorlalți. Aștepți validare din partea celorlalți, dar nu apare.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Această Lună Plină nu o să fie pe placul tău. Ea se petrece pe o axă financiară, așadar finalul anului îți aduce multe cheltuieli și goluri. Mercur este guvernatorul tău. Acum este retrograd și va face o conjuncție cu Marte din casa a 7-a. S-ar putea să iei decizia unei despărțiri sau să intri foarte repede într-o relație.

...

Citiți mai departe pe Astrosens.ro:  https://www.astrosens.ro/luna-plina-in-rac-pe-27-decembrie-influenta-pentru-fiecare-zodie_7773.html 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel