Data actualizării:
Data publicării:

Lună Plină în Leu, 16 februarie 2022. Previziunile zilei pentru zodii. Un moment RAR - VIDEO

Autor: Irina Constantin | Categorie: Stiri
WhatsApp
Horoscop 16 februarie/ foto pexels
Horoscop 16 februarie/ foto pexels
Astăzi avem Luna Plină în Leu, în careu cu Nodurile Lunare. Ce înseamnă asta pentru tine? Află de la ora 09:00. 

”Pe 16 februarie 2022, avem o Lună Plină în semnul Leului. Și vă rog să țineți cont că va fi în careu cu Nodurile Lunare. Deci, un moment rar. Precum o întorsătură de destin. Până pe 12 iulie 2023, Nodul Sud va tranzita semnul Scorpionului, iar Nodul Nord pe cel al Taurului. Discuția despre axa nodurilor lunare este una destul de sensibilă. Acestea reprezintă bagajul cu care pornim la drum și reperele care ne echilibrează. Sau cum se zice în popor: karma și destinul. Când un eveniment ca Luna Plină este în careu cu Nodurile, înseamnă că vom avea de-a face cu o situație neașteptată.” arată astrosens.ro

”Nodul Sud este ceea ce noi trebuie să echilibrăm în această viață”

”Până pe 12 iulie 2023, Nodul Sud va tranzita semnul Scorpionului, iar Nodul Nord pe cel al Taurului. Când discutăm despre axa nodurilor lunare, avem în vedere termeni ca destin, karmă, misiune, evoluție. Nodurile reprezintă bagajul cu care pornim la drum și reperele care ne echilibrează. Am tot amânat această emisiune pentru că este un subiect sensibil și greu de gestionat. Mai ales că oamenii i-au acordat cuvântului “karmă” un sens destul de punitiv, din punctul meu de vedere. Dar, de fapt, Nodul Sud este ceea ce noi trebuie să echilibrăm în această viață. De fiecare dată când nu ne respectăm Nodul Sud, vom trece printr-o cumpănă. Iar Nodul Sud în Scorpion vine cu traume, pierderi, riscuri prea mari și frica de trădare.” a mai anunțat astrologul Daniela Simulescu. 

Prin urmare, nu rata, de la ora 09:00, emisiunea astrologică a zilei. Astrologul Daniela Simulescu vă aduce horoscopul pentru fiecare zodie. Emisiunea este transmisă pe dcnews.ro, la DCNewsTV.ro, precum și pe Facebook și Youtube DCNews. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel