Lună Plină în Capricorn pe 22 iunie. Cele patru zodii puternic afectate
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
Pe 22 iunie vom avea o Lună Plină în Capricorn. Astrologul Daniela Simulescu a venit cu previziuni pentru toate zodiile.

Din punctul de vedere al astrologului, acest eveniment ne poate face foarte serioși și ne va da peste cap planurile de la serviciu.

Când vorbim despre arhetipul Capricornului, ne referim la zona profesională, statutul social și la tot ceea ce ține de carieră. În timpul unei Luni Pline, observi o schimbare, te întâlnești cu cineva sau se petrece ceva la serviciu care te ia prin surprindere.

Cei cu marcaj cardinal vor resimți cel mai mult efectele acestui eveniment: Berbec, Rac, Balanță și Capricorn.

Berbec/Ascendent în Berbec

Luna Plină se petrece în casa a zecea. În cariera ta, se pot produce tot felul de schimbări. O Lună Plină vorbește despre un apogeu, o finalizare sau o rupere. Se pot produce schimbări în relația ta cu o persoană. Totodată, apar unele decizii care pe moment nu îți sunt pe plac, dar de care trebuie să te ocupi. Chiar și unele proiecte la care visai și pentru care ai muncit se pot amâna. Această Lună Plină te obligă să adopți o atitudine mult mai serioasă și autoritară față de oamenii dragi. Nu te poți împărți între carieră și familie.

Taur/Ascendent în Taur

Pe tine, Luna Plină în Capricorn nu te va afecta foarte mult. Putem spune că îți priește. Te poate ajuta să iei decizia de a pleca dintr-un loc, să te muți și să călătorești într-un loc unde n-ai mai fost. Mai mult decât atât, ai ocazia să iei decizii pe termen lung, care vor șoca. Pe moment, nu vor fi cele plăcute și dorite de toată lumea, însă vor fi cele necesare. Vei deveni foarte selectiv. Nu o să mai vorbești cu oricine. Îi vei căuta pe oamenii ca tine. Prejudecățile duse la un anumit nivel îți pot face mai mult rău decât bine.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Acest eveniment provoacă daune pe plan financiar. Luna Plină se petrece în casa a opta. În casa a doua ai multe planete. Toate acestea fac careuri cu Neptun. Oricât de mult ți-ai dori să controlezi și să eficientizezi, nu vei putea. Apar cheltuieli legate de tot felul de situații. Vei renunța la o cheltuială în favoarea alteia.

Citește continuarea pe Astrosens.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel