Luna Plină în Capricorn, 13 iulie. Este momentul în care să renunțăm la ceva pentru schimbare. ”Nu putem controla nimic”
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto pexels
foto pexels
În 13 iulie, vom avea o Lună Plină în Capricorn, în conjuncție cu Pluto. 

În 13 iulie, la ora 21:38 (a României), va fi o Lună Plină în Capricorn. ”Este un eveniment astrologic foarte ofertant. Nu este o Lună Plină simplă, ci în conjuncție cu Pluto.” a spus astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, în cadrul emisiunii dedicate. Acesta este un moment în care trebuie să renunțăm la ceva pentru a putea crește, a punctat astrologul. ”Luna vorbește despre spectrul emoțional, ceea ce simțim, cum suntem pe dinăuntru, despre nevoia noastră trăită în fiecare zi, despre cum ne construim atașamentele” a spus Daniela Simulescu. 

Pluto este ultima planetă din sistemul nostru solar, care, pe cât de mică este, pe atât de puternică pare a fi astrologic: nu poate fi controlată. ”Își face de cap și nu avem un cuvânt de spus, nu putem controla nimic. Pluto se ocupă cu tot ce este putred, mucegăit, cu tot ce este ascuns” atrage atenția astrologul. 

Când avem o Lună Plină în conjuncție cu Pluto poate fi un moment marcant pentru cei care au ascuns, care au tras de situații, care și-au depășit nivelul de suportabilitate, care au rămas în posturi de victimă de dragul de a rămâne acolo. Când Luna se adună, se întâlnește cu Pluto, ies la suprafață emoțiile ascunse. Această Lună Plină se petrece în casa a 12-a, deci încă o dată vorbim despre frici, despre trecut, despre tot ce ne temem cu adevărat. Cu cât refuzăm să încheiem o situație, ne vom da seama că nu mai merge. Această Lună Plină se va simți foarte mult în astrogramele celor cu marcaj cardinal, vorbim despre Berbec, Balanță, Rac și Capricorn.” a continuat astrologul. 

Vezi mai mult în video: 

Nodul Nord, Marte și Uranus, toate în semnul Taurului. Previziuni pentru zodii. Ce ne aduce semnul banilor

Avându-l pe Marte în Taur, dar și pe Uranus și Nodul Nord în același semn al nevoii de resurse, al posesivității și al opunerii la schimbare, s-ar putea să ne simțim destul de frustrați. Astrologul Daniela Simulescu a discutat mai mult în ultima perioadă despre subiectul de care toți suntem cel mai interesați: banii!

Nodul Nord în Taur

Nodul Nord în Taur vorbeşte despre partea concretă şi ne spune că după atâţia ani în care v-aţi dat seama că nu e niciun control, mai controlaţi ce? Trebuie să fie totul practic, pragmatic, să te descurci singur și să încerci să nu exagerezi cu nimic. Nodul Nord în Taur te roagă să fii mai conştient, mai prezent, mai practic, să folosești ce ai în dotare. Adică să nu îți mai faci planuri în funcţie de ce are soţul, soţia, părinţii, ci în funcţie de ce ai doar tu. Despre asta vorbeşte Taurul, despre resursele tale!

Uranus în semnul Taurului

Uranus tranzitează semnul Taurului până în 2026! Cine este Uranus? Planeta tehnologiei, planeta surprizelor, cel care îți aduce în viață scenariul la care nu te-ai fi gândit vreodată. Totodată, este planeta care guvernează internetul și tehnologia.Uranus înseamnă surpriză, neobișnuit, independent, nonconformism, dar și știință, lumină, electricitate, spontaneitate, revoluție, autenticitate, inovație, rupere bruscă. Taurul este un semn de pământ stabil, fixist, rigid, dornic de confort, ține de siguranță, nu vrea să renunțe, ține cu dinții de orice, nu îi plac crizele, nu îi place stabilitatea și vrea să aibă totul aranjat.

citește continuarea aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel