România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
 Vezi si: Ultimele stiri
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 01 oct, 23:05
Lună Plină în Berbec. Mesaj PUTERNIC pentru patru ZODII. Cine are puterea
Este Lună Plină în Berbec pe 2 octombrie. Despre acest subiect, Daniela Simulescu, astrolog DCNews, a realizat o emisiune specială.

„Vineri, 2 octombrie, vom avea Lună Plină în Berbec. Cei mai afectați vor fi cei cu marcaj puternic de Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. Deseori sunt întrebată când vă voi da și vești bune. Nicio veste nu vi se părea cu adevărat bună până când nu vă veți da timp să vă îngrijiți. Deci vindecați-vă și pe urmă mai vorbim”, a transmis Daniela Simulescu.

„Sunt convinsă că aţi auzit în jurul vostru de divorţuri, de despărţiri, de reveniri. Acestea au fost la modă. Pandemia a fost exact în perioada de Venus retrograd. Oarecum, anul acesta am fost obligaţi să stăm faţă în faţă cu partenerul mai mult timp. Sunt ferm convinsă că relaţiile s-au transformat. Unele s-au închegat, altele s-au şubrezit puţin. Mulţi staţi acolo şi nu ştiţi ce să faceţi, sunteţi într-o stare de nelinişte. Nu doar relaţiile amoroase sunt importante, ci toate relaţiile. Ca să evoluăm, o vom face doar prin relaţie cu alţii, nu doar prin noi. Toate aspectele de anul acesta nu au fost uşoare şi ne-au indispus. Când avem Lună Plină, avem de-a face cu o relaţie. Soarele şi Luna sunt la 180 de grade, o opoziţie între cei doi aştri. Soarele este energia conştientă, iar luna este energia interioară. De data asta, însă, Soarele este în Balanţă, deci lumina e pe relaţii, dar luna e în Berbec. Asta vorbeşte foarte mult despre autenticitate, despre cine sunt eu înainte de a fi într-o relaţie. Şi parcă nu ar fi de ajuns, dar astrograma acestei Luni pline are în casa a şaptea Jupiter, Saturn şi Pluto. Casa a şaptea este cea care ne echilibrează. Când avem o asemenea astrogramă, iar Luna plină este atât de activă, această axă are legătură cu siguranţa de sine", a explicat Daniela Simulescu. 

„Folosiți aceste zile pentru a vă descoperi vulnerabilitățile, pentru a le accepta și pentru a face ceva pentru voi”, a mai transmis astrologul.

 

 

VEZI ȘI: TOTUL în favoarea unei ZODII! Urmează schimbări importante înainte de 2021

 

Daniela Simulescu, emisiune specială

 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro