Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Daniela Simulescu | Publicat pe: 31 oct 2020 / 18:51
Luna plină din 31 octombrie, influență pentru 2021 pentru fiecare zodie. Recomandările astrologului
Luna plină din 31 octombrie este primul dintr-un șir lung de evenimente astrologice marcante care fac tranziția între 2020 și 2021.

Luna Plină din Taur, care a fost conjunctă cu Uranus și Lilith, a avut menirea să ne pregătească din punct de vedere financiar. Instabilitatea economică va face parte din viața noastră în 2021, fie că vrem, fie că nu vrem. De fapt, am putea spune: fie că avem pandemie, fie că nu avem. Uranus dorește să ne facă să ne schimbăm de pe acum obiceiurile financiare și să nu mai întreținem consumerismul ultimelor decenii. De asemenea, Uranus ne provoacă să ne rupem atașamentele de obiceiurile conservatoare și tradiționale.

Vreau să vă avertizez de faptul că, în decembrie, mai exact în data de 21, vom avea Marea conjuncție dintre Jupiter și Saturn, cea responsabilă de setarea tendințelor pentru următorii 20 de ani. Dacă în 2000, conjuncția se petrecea în Taur, de data aceasta se va petrece în Vărsător, semn că bogăția adevărată nu se va mai vedea în contul din bancă, ci în bagajul de informații și capacitatea noastră de reconversie profesională.

Recomandarea astrelor, încă de pe acum, ar fi să nu vă creați deloc strategii legate de bani pentru 2021 și să faceți tot posibilul să nu mai cheltuiți aiurea pe lucruri care nu sunt esențiale.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro